ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Αρκετές οι σκέψεις για την ενδεκάδα

Αρκετές οι σκέψεις για την ενδεκάδα
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Χριστόπουλος προβληματίζεται για αρκετές θέσεις στην ενδεκάδα του Πλατανιά ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα καθώς ναι μεν έχει στην διάθεση του τους Μπανανά και Μιλούνοβιτς αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσουν.

Χωρίς περαιτέρω προβλήματα συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία της ομάδας του Πλατανιά για το ματς της Δευτέρας κόντρα στον Λεβαδειακό. Το τεχνικό τιμ της ομάδας των Χανίων γνωρίζει εδώ και μέρες ότι δεν θα έχει στην διάθεση του τους Τσουράκης και Μαχλελή και ο Γιάννης Χριστόπουλος καταστρώνει τα πλάνα του με τους υπόλοιπους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Το θετικό για τον νεαρό τεχνικό είναι πως μπορεί να υπολογίζει και πάλι μετά από πολύ καιρό στον Μπανανά ο οποίος έχει αποθεραπευτεί πλήρως ενώ και ο Μιλούνοβιτς έχει πάρει κανονικά μέρος στις τελευταίες προπονήσεις.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι δυο τους θα βρεθούν και στο αρχικό σχήμα την Δευτέρα καθώς ο Γιάννης Χριστόπουλος προβληματίζεται λόγω του ότι έχουν χάσει αρκετές προπονήσεις, ιδίως ο Μπανανά που έχει να παίξει εδώ και ένα μήνα σε επίσημο ματς.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Έμφαση σε θέματα τακτικής έδωσε και σήμερα ο Γιάννης Χριστόπουλος, κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης. Σε μέρος της προπόνησης έλαβε μέρος ο Μαχλελής, ακολουθώντας στη συνέχεια ατομικό πρόγραμμα, θεραπεία ο Τσουράκης. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί, στο Μάλεμε".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ