ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Απών ο Μαχαμάτ κόντρα στην Καλλονή

Απών ο Μαχαμάτ κόντρα στην Καλλονή
INTIME SPORTS

Χωρίς τον Μαχαμάτ, ο οποίος υπέστη θλάση στο ματς με τον Ολυμπιακό, και τον τιμωρημένο Πάγκαλο θα αντιμετωπίσει ο Πλατανιάς την Καλλονή για την 9η αγωνιστική της Super League.

Ο Πλατανιάς υποδέχεται την Καλλονή, το Σάββατο στις 17:15, για την 9η αγωνιστική της Super League με τον τεχνικό της ομάδας των Χανίων, Γιώργο Παράσχο, να μην υπολογίζει στον Ντίνο Πάγκαλο, ο οποίος είναι τιμωρημένος, αλλά και τον Αζράκ Μαχαμάτ, ο οποίος υπέστη θλάση στο ματς της Τετάρτης για το Κύπελλο Ελλάδας, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ο δεύτερος, μάλιστα, την Παρασκευή κλήθηκε στην εθνική ομάδα του Τσαντ για τα ματς με Αίγυπτο στις 14 Νοεμβρίου στην Ντζαμένα και στις 17 του μηνός στο Κάιρο, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 στην αφρικανική ήπειρο.

Αναλυτικά τη αποστολή του Πλατανιά για τον αγώνα με την Καλλονή είναι οι: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Μπανανά, Ιτούα, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς, Γκνιάτιτς, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Μουνάφο, Ράμος, Μιλούνοβιτς, Τσουράκης, Τζιλβάν, Ανγκούλο, Ντίνας και Γιακουμάκης.

Η Καλλονή βρίσκεται στην προτελευταία (15η) θέση με έξι βαθμούς, ο Πλατανιάς στη 10η με οκτώ.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ