ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Αποχωρεί ο Μιλούνοβιτς από τον Πλατανιά

Αποχωρεί ο Μιλούνοβιτς από τον Πλατανιά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λούκα Μιλούνοβιτς αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Πλατανιά, καθώς έχει ενημερωθεί από την διοίκηση της κρητικής ομάδας ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα ενόψει της νέας σεζόν.

Από τις 30 Απριλίου το Sport24 σας είχε ενημερώσει πως ο Πλατανιάς έχει βάλει πωλητήριο σε Κουλιμπαλί, Μπανάνα και Μιλούνοβιτς ενημερώνοντας τους τρεις ποδοσφαιριστές να βρουν ομάδα για να φύγουν. Τα συμβόλαια τους άλλωστε ολοκληρώνονται το επόμενο καλοκαίρι και στον Πλατανιά θέλουν να αποκομίσουν κάθε δυνατό όφελος.

Παράλληλα όμως και στο πλαίσιο της μείωσης του μπάτζετ στην ομάδα των Χανίων δεν μπορούν να αντέξουν πλέον τα υψηλά συμβόλαια και για αυτό και το τελευταίο διάστημα κάνουν νέες προτάσεις για περικοπές όπως έγινε στον Ράμος. Με τον Αργεντινό να λέει όχι και οι δυο πλευρές να λύνουν τη συνεργασία τους.

Τις τελευταίες μέρες έγινε μια επαφή της διοίκησης με την πλευρά του Μιλούνοβιτς ενημερώνοντας πως δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα για τη νέα σεζόν και πως η ομάδα δεν μπορεί να αντέξει το συμβόλαιο του. Βέβαια αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον Σέρβο άσο και όλα είναι ανοιχτά.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ