ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Αποφασίζει ο Μαθιουλάκης για Παράσχο στον Πλατανιά

Αποφασίζει ο Μαθιουλάκης για Παράσχο στον Πλατανιά
Μαθιουλάκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η διοίκηση του Πλατανιά συζήτησε το βράδυ της Δευτέρας (30/10) για την κακή πορεία της ομάδας στη Super League, απόφαση που να αφορά στον Γιώργο Παράσχο, ωστόσο, δεν πάρθηκε. Αποφασίζει ο Μαθιουλάκης.

Στην τελευταία θέση της Super League βρίσκεται ο Πλατανιάς ύστερα από εννέα αγωνιστικές. Η μία ήττα ακολουθεί την άλλη και ο προβληματισμός έχει κυριέψει το προπονητικό τιμ, τους ποδοσφαιριστές και φυσικά τη διοίκηση. Το βράδυ της Δευτέρας (30/10) τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου συζήτησαν για την κακή πορεία στο πρωτάθλημα, αλλά δεν πάρθηκε απόφαση που να αφορά στο μέλλον του Γιώργου Παράσχου στην τεχνική ηγεσία.

Αυτός που θα αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι, αν δηλαδή συνεχιστεί η συνεργασία με τον 65χρονο τεχνικό είναι ο Μανώλης Μαθιουλάκης. Ο μεγαλομέτοχος του Πλατανιά δεν θέλει να πάρει βιαστική απόφαση και μέσα στις επόμενες ώρες θα σκεφθεί πώς θα κινηθεί, αν δηλαδή συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών ή προκύψει "διαζύγιο".

Τη Δευτέρα (30/10), πάντως, δεν έγινε καμία συνάντηση με τον Παράσχο, ούτε του μεταφέρθηκε το οτιδήποτε. Ο ίδιος ο Καστοριανός προπονητής εκτιμάται ότι θα αποχωρήσει μόνο αν το αποφασίσει η διοίκηση. Άλλωστε και στο παρελθόν έχει αποδείξει πως δεν "πηδά από το καράβι" όταν οι ομάδες του είναι σε δυσχερή θέση, όπως είναι σήμερα ο Πλατανιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σε δύσκολη θέση ο Παράσχος στον Πλατανιά

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ