ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Αναστασιάδης: "Ευχαριστούμε την Παναγιά, θα την χρειαστούμε και στη συνέχεια"

Αναστασιάδης: "Ευχαριστούμε την Παναγιά, θα την χρειαστούμε και στη συνέχεια"
Αναστασιάδης INTIME SPORTS

Οι δηλώσεις του Αγγελου Αναστασιάδη μετά τη νίκη του Πλατανιά με 2-0 επί του Αρη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αγγελος Αναστασιάδης στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Αρη:

"Ήταν ένα παιχνίδι που σε μερικά σημεία έφτανε τα όρια του αντιαθλητικού. Ευτυχώς κερδίσαμε. Όσο περνούσε η ώρα ελέγχαμε το κέντρο και δεν κινδυνέψαμε από τον αντίπαλο. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα μας και στο πρώτο, αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει στη συνέχεια όμως να κάνουμε και παραπάνω πράγματα στο γήπεδο. Εδώ και πάρα πολύ καιρό ενώ μπορούσαμε να πάρουμε αποτελέσματα δεν τα καταφέρναμε. Γι αυτό φταίμε όλοι, όμως ελπίζω η συνέχεια να είναι αυτή που χρειάζεται η ομάδα», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Σε κάποιο σημείο ψηλώσαμε και χάσαμε τη συγκέντρωση μας και αυτό μας άφησε πίσω στη βαθμολογία. Ο τρόπος που διαχειριστήκαμε την νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν απαράδεκτος. Η Παναγιά μας δίνει πολλά παραπάνω απ’ όσα αξίζουμε. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο, όμως έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα και προσπαθώ να το περάσω στην παιδιά. Δεν έχουμε πολύ κόσμο στο πλευρό μας (σε αντίθεση με τον Αρη) για να μας δώσει ώθηση και ελπίζω στη συνέχεια αυτό να αλλάξει".

Αμέσως μετά τη λήξη, είχε δηλώσει στην κάμερα της nova:

"Ένα δύσκολο παιχνίδι, κρίσιμο ματς. Συγχαρητήρια στα παιδιά και ευχαριστούμε την Παναγιά που θα την χρειαστούμε και στην συνέχεια".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ