ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ανακοινώθηκε ο Πάγκαλος από τον Πλατανιά

Ανακοινώθηκε ο Πάγκαλος από τον Πλατανιά

Ο Ντίνος Πάγκαλος είναι και επίσημα από το μεσημέρι της Τρίτης (14/7) ποδοσφαιριστής του Πλατανιά ενισχύοντας την ομάδα των Χανίων.

Παίκτης του Πλατανιά και επίσημα είναι από την Τρίτη (14/7) το μεσημέρι ο Ντίνος Πάγκαλος. Ο 30χρονος άσος ο οποίος έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην ομάδα ενώ την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Α.Ο. Χανιά ανακοινώθηκε από τους ανθρώπους του συλλόγου.

Ο Ντίνος Πάγκαλος από την προηγούμενη εβδομάδα είχε συμφωνήσει και είχε ξεκινήσει προπονήσεις με τον Πλατανιά.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής έγινε η πέμπτη φετινή μεταγραφή της ομάδας και έτσι ολοκληρώθηκε η επιστροφή με τον ίδιο να δηλώνει πολύ χαρούμενος και τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

"Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για ένα χρόνο, με τονΝτίνο Πάγκαλο. Ο Πάγκαλος,που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, γεννήθηκε στις 3/7/1985, έχει ύψος 1,80 και είναι 77 κιλά.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Ντίνος Πάγκαλος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, επεσήμανε τα εξής:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος που επιστρέφω στον Πλατανιά. Θα δώσω τα πάντα, τον καλύτερό μου εαυτό και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της»".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ