ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ανακοινώθηκε από τον Πλατανιά ο Ντιλαβέρ

Ανακοινώθηκε από τον Πλατανιά ο Ντιλαβέρ

Ο Πλατανιάς ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 26χρονου Βόσνιου Χάρις Ντιλαβέρ ο οποίος εδώ και δέκα μέρες προπονείται κανονικά με την ομάδα των Χανίων.

Παίκτης του Πλατανιά και επίσημα είναι από την Δευτέρα (18/7) ο Χάρης Ντιλαβέρ με την ομάδα των Χανίων να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του 26χρονου Βόσνιου για δυο χρόνια.

Ο πρώην άσος της Μλάντοστ Ντόμποϊ εδώ και δέκα μέρες ήταν στα Χανιά, έπαιρνε κανονικά μέρος στις προπονήσεις και φυσικά έχει ταξιδέψει και στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χάρις Ντιλαβέρ. Ο 26χρονος Βόσνιος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας για δύο χρόνια.

Αγωνιζόνταν στην Μλάντοστ Ντόμποϊ, όπου πέρσι στην Premijer Liga της Βοσνίας σε 29 συμμετοχές σημείωσε 11 γκολ, επίδοση που τον έφερε στην 3η θέση του πίνακα των σκόρερ στο πρωτάθλημα της πατρίδας του.

Ο Ντιλαβέρ, έχει ύψος 1,87μ και είναι γεννημένος στην Ζένιτσα στις 6/2/1990. Στην πρώτη κατηγορία της Βοσνίας έχει επίσης αγωνιστεί στην Τσέλικ Ζένιτσα (45συμμ., 2 γκολ) και στην Βίτεζ (21συμμ., 2 γκολ)".

Επίσης ο Πλατανιάς έκανε γνωστό ότι υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας με δυο νεαρούς ποδοσφαιριστές που μετέχουν στην προετοιμασία, τους Παπανικολάου και Λαμπίρη:

"Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανιών ανακοινώνει ότι υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας οι Γιάννης Παπανικολάου και Θοδωρής Λαμπίρης".

Ανακοινώθηκε από τον Πλατανιά ο Ντιλαβέρ


Ανακοινώθηκε από τον Πλατανιά ο Ντιλαβέρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ