ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Αμφίβολος ο Μαχαμάτ στον Πλατανιά

Αμφίβολος ο Μαχαμάτ στον Πλατανιά
INTIME SPORTS

Ένα πρόβλημα στους προσαγωγούς από το ματς με τον Ολυμπιακό ταλαιπωρεί τον Μαχαμάτ και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή.

Ο Πλατανιάς ήταν η ομάδα που κέρδισε τις εντυπώσεις από την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" και το ισόπαλο 2-2 άφησε μια πικρία στην ομάδα των Χανίων.

Από την άλλη όμως τα θετικά μηνύματα για τον Γιώργο Παράσχο ήταν πάρα πολλά με αρκετούς εκ των ποδοσφαιριστών του να αρπάζουν από τα μαλλιά την ευκαιρία και να δείχνουν ότι μπορούν να δώσουν λύσεις και σε αγώνες τς Super League.

Βέβαια στον Πλατανιά δεν μένουν παραπάνω στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και απλά θα χρησιμοποιήσουν ως οδηγό το ματς ενόψει της δύσκολης συνέχειας αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την Καλλονή το Σάββατο.

Η αποστολή της ομάδας των Χανίων επέστρεψε το μεσημέρι της Πέμπτης από την Αθήνα και μετέβη στο Μάλεμε για προπόνηση. Όσοι έπαιξαν κόντρα στον Ολυμπιακό έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι πραγματοποίησαν ασκήσεις κατοχής και τελειώματα φάσεων.

Το πιο αρνητικό από το ματς στο Φάληρο ήταν το γεγονός πως ο Μαχαμάτ χτύπησε και αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς και η παρουσία του στο παιχνίδι με την ομάδα από την Μυτιλήνη είναι αμφίβολη και το τι μέλει γενέσθαι θα ξεκαθαρίσει την Παρασκευή.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ