ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Αγιασμός και πρώτη προπόνηση στον Πλατανιά

Αγιασμός και πρώτη προπόνηση στον Πλατανιά

Με αγιασμό και προπόνηση άρχισε η προετοιμασία του Πλατανιά για τη σεζόν 2016 - 2017. Μέχρι τις 14/7 στα Χανιά, μετά αναχωρεί για τη Βουλγαρία η ομάδα. (PICS)

Παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, κ. Μανώλη Μαθιουλάκη, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Μάλεμε ο αγιασμός και η επίσημη “πρώτη” του Πλατανιά, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Με την ευχή ο Πλατανιάς να πετύχει τους στόχους που θα θέσει στο νέο πρωτάθλημα και να μην υπάρξουν σοβαροί τραυματισμοί, κυρήχτηκε η έναρξη του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας το οποίο περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις στο Μάλεμε, μέχρι τις 14 Ιουλίου, καθώς από την επόμενη μέρα η αποστολή θα βρεθεί στο Πράβετς της Βουλγαρίας για το δεύτερο στάδιο, όπου θα διεξαχθούν και τρία φιλικά παιχνίδια.

Αγιασμός και πρώτη προπόνηση στον Πλατανιά

Από την προπόνηση απουσίαζαν ο Αντώνης Ηλιάδης που είχε ζητήσει άδεια και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα από σήμερα, καθώς και ο Ανγκούλο στον οποίο επίσης έχει δοθεί ολιγοήμερη άδεια.

Αγιασμός και πρώτη προπόνηση στον Πλατανιά

Πριν την έναρξη του απογευματινού προγράμματος, ο τεχνικός της ομάδας , Γιώργος Παράσχος, ο αρχηγός Κώστας Μενδρινός και δύο από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ο Χρήστος Καρυπίδης και ο Γιώργος Μανούσoς μίλησαν για τους στόχους στο νέο πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις

Γιώργος Παράσχος

Αγιασμός και πρώτη προπόνηση στον Πλατανιά

“Τελειώσαμε το πρωτάθλημα με τις καλύτερες συνθήκες και κάτι ανάλογο θα θέλαμε και για φέτος. Αν θα μπορούσα να αλλάξω κάτι θα ήταν η κλήρωση. Να είναι καλύτερο το πρόγραμμα σε σχέση με πέρυσι και να μπούμε καλύτερα στο πρωτάθλημα. Η δουλειά μας έχει αρχίσει εδώ και κάποιες μέρες, έχοντας όλα σχεδόν τα παιδιά στη διάθεσή μου. Πιστεύω να έχουμε μια καλή χρονιά, να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο από την πρώτη μέχρι την τελευταία αγωνιστική και σταθερότητα στην απόδοσή μας. Ξεκινάμε με στόχο την γρήγορη παραμονή, αν και νομίζω ότι το πρωτάθλημα θα είναι καλύτερο φέτος. Ηδη οι μεγάλες ομάδες ενισχύονται σημαντικά και το ίδιο θα γίνει στην πορεία και με τις υπόλοιπες. Εμείς με βάση το μπάτζετ που είχαμε κινηθήκαμε γρήγορα, καθώς και εγώ ήθελα να κλείσουν άμεσα οι μεταγραφές”.

Κώστας Μενδρινός

“Αυτό που προέχει τη νέα χρονιά είναι πρώτα από όλα να είμαστε καλά όλα τα παιδιά, να έχουμε καλή προετοιμασία και με το καλό όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα να παρουσιάσουμε την καλή εικόνα που είχαμε και πέρυσι. Στόχος είναι να εξασφαλίσουμε νωρίς, όπως και πέρυσι την παραμονή και από κει και πέρα να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε”.

Αγιασμός και πρώτη προπόνηση στον Πλατανιά

Χρήστος Καρυπίδης

“Κάθε προετοιμασία είναι δύσκολη καθώς μπαίνουν οι βάσεις για την χρονιά που ακολουθεί. Η ομάδα μέχρι στιγμής δουλεύει καλά. Πρέπει πρώτα από όλα να είμαστε υγιείς και να έχουμε ανάλογη πορεία με την περυσινή. Με τιμά το ότι ο κ.Παράσχος ζήτησε να έρθω στην ομάδα. Εγώ από την πλευρά μου αυτό που έχω να κάνω είναι να δουλεύω σκληρά για να βγάλω καλό πρόσωπο στο γήπεδο και να τον δικαιώσω. Πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να κάνει ανάλογη πορεία με πέρυσι, από την στιγμή μάλιστα που έχει παραμείνει ο κορμός”.

Γιώργος Μανούσος

“Θέλω να ευχηθώ να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα. Να ξεκινήσει καλά η χρονιά, να μην έχουμε τραυματισμούς και πιστεύω ότι θα πάνε καλά τα πράγματα. Από την πρώτη κιόλας μέρα κατάλαβα ότι ήρθα σε μία ομάδα η οποία είναι με όλη τη σημασία της λέξης οικογένεια με εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια. Νομίζω ότι πρώτος στόχος είναι η γρήγορη παραμονή, αν και θεωρώ ότι ο Πλατανιάς μπορεί να κάνει και καλύτερη πορεία. Απλά θεωρώ ότι πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι. Πρώτα απ’ όλα να έχουμε υγεία και νομίζω ότι σιγά-σιγά θα πάνε όλα καλά".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ