ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Στο "ραντάρ" ομάδων ο Ναδάλες

Στο "ραντάρ" ομάδων ο Ναδάλες
Ναδάλες ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Διαμαντής Χουχούμης πλησιάζει στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ υπάρχει πιθανότητα να αποχωρήσει ο Νταβίδ Ναδάλες με μεταγραφή.

Κινητικότητα παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στα μεταγραφικά του ΠΑΣ. Η ομάδα των Ιωαννίνων έχει πραγματοποιήσει ήδη τρεις προσθήκες και την Πέμπτη (14/1) είναι πιθανό να ολοκληρωθεί μία ακόμα. Αναφερόμαστε στον δανεισμό του Διαμαντή Χουχούμη από τον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν (ο ΠΑΣ τον ήθελε αρχικά ως ελεύθερο).

Εκτός από τις μεταγραφές, όμως, ανοιχτό είναι και το μέτωπο των αποχωρήσεων. Ο Κριστιάν Τσάβες... αγνοείται ( δεν προπονείται με την ομάδα), ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει μία ακόμα απώλεια που σχετίζεται με τη μεταγραφή του Χουχούμη.

Ο Νταβίδ Ναδάλες (ή αλλιώς Φόνσι) παρακολουθείται από ομάδες τόσο εντός (δυο σύλλογοι) όσο και εκτός Ελλάδας, με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή μάλιστα να έχει ενημερώσει σχετικά την διοίκηση του ΠΑΣ.

Τώρα αν θα φύγει ο παίκτης τον Γενάρη δεν είναι σίγουρο, αφού πρώτα θα πρέπει να έρθει επίσημη πρόταση που θα ικανοποιεί την διοίκηση. Αν συμβεί αυτό, τότε ο Χουχούμης θα αποτελέσει και τον αντικαταστάτη του. Σε διαφορετική περίπτωση όλα θα ξεκαθαρίσουν το καλοκαίρι.

Πρέπει να σημειώσουμε πως ο Ναδάλες είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και μάλιστα αν και τραυματίας, αγωνίστηκε εναντίον του Παναθηναϊκού με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα του. Είναι κι αυτός ένας λόγος που έχει συγκεντρώσει αρκετά βλέμματα.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ