ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Υπέρ των λιγότερων ομάδων στο πρωτάθλημα ο Πετράκης

Υπέρ των λιγότερων ομάδων στο πρωτάθλημα ο Πετράκης
Πετράκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πρωτάθλημα με λιγότερες ομάδες θέλει ο Γιάννης Πετράκης, κάτι που εξέφρασε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Άποψη". Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Στην εφημερίδα "Άποψη" μίλησε ο Γιάννης Πετράκης, με τον Έλληνα προπονητή να υποστηρίζει ότι θα ήταν καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό ένα πρωτάθλημα με λιγότερες ομάδες.

"Θεωρώ ότι θα πρέπει να δουν από την αρχή την δομή του πρωταθλήματος. Σαφώς και ένα πρωτάθλημα με λιγότερες ομάδες θα είναι πιο ανταγωνιστικό. Νομίζω πως η συγκεκριμένη πρόταση είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Όπως και οι προτάσεις που έχουν κάνει οι 12 ομάδες είναι αξιόλογες και θα πρέπει να αξιολογηθούν", ανέφερε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα και συνέχισε για την Ευρώπη:

"Ανυπομονησία για τα παιχνίδια και χαρά που θα συμμετέχουμε σε αυτή την μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου. Πρέπει να δουλέψουμε αρκετά γιατί δεν γνωρίζουμε ακόμη ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας. Σαφώς και οι δυο ομάδες προέρχονται από την ίδια σχολή – με πολλά τρεξίματα και με δύναμη – αλλά υπάρχει διαφορά στην δυναμικότητα".

Καταλήγοντας, ανέφερε: "Η μεν Νορβηγική (Οντς) έφτασε μέχρι και πριν τους ομίλους πέρυσι, οπότε είναι ένας ισχυρός αντίπαλος, η δε Φινλανδική (Μάριεμχαμν) πήρε το κύπελλο στην χώρα της και για αυτό παίζει στα προκριματικά του Γιουρόπα. Και οι δύο πάντως είναι ένα βήμα πιο έτοιμες από εμάς καθώς το πρωτάθλημα τους είναι σε εξέλιξη".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ