ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χωρίς Τζημόπουλο & Ζάιρο, με Μπουκουβάλα στην Βέροια

Χωρίς Τζημόπουλο & Ζάιρο, με Μπουκουβάλα στην Βέροια

Με την προπόνηση της Τρίτης (4/4) ο ΠΑΣ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βέροια. Ο Πετράκης υπολογίζει ξανά στον Μπουκουβάλα που εξέτισε κόντρα στην Ξάνθη.

Χωρίς απρόοπτα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΠΑΣ Γιάννινα για την αναμέτρηση της Τετάρτης (5/4, 17:15), εκτός έδρας με την Βέροια για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στο πρόγραμμα της Τρίτης (4/4) οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν με ασκήσεις αντίδρασης αλλά και πάνω στις στημένες φάσεις, στοιχεία απαραίτητα για το ματς της Τετάρτης.

Ο προπονητής Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει για αυτό το παιχνίδι τον τραυματία Αποστόλη Σκόνδρα και τους τιμωρημένους Θέμη Τζημόπουλο και Ζάιρο, ενώ επιστρέφει ο Μιχάλης Μπουκουβάλας που στο παιχνίδι με την Ξάνθη εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Έλληνας τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 18 παίκτες και συγκεκριμένα τους Ακόστα, Κόντε, Γιάκο, Γαρουφαλιά, Κούτρη, Κοζορώνη, Κοροβέση, Λίλα, Μιχαήλ, Μπέριο, Πασχαλάκη, Περιστερίδη, Ναδάλες, Βιδάλ, Καρανίκα, Μαυροπάνο, Μπουκουβάλα και Νικολιά.

Αρχηγός της αποστολής είναι ο Δ/ντης του Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Δημήτρης Νιαρχάκος.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ