ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χωρίς Στρούνα με Πανιώνιο ο ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς Στρούνα με Πανιώνιο ο ΠΑΣ Γιάννινα
ΠΑΣ Γιάννινα, Τζημόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς τον Αντράζ Στρούνα που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική του ομάδα, αλλά με τον Άντι Λίλα στην αποστολή θα παραταχθεί ο ΠΑΣ στον αγώνα με τον Πανιώνιο τη Δευτέρα (21/3). Εκτός και οι Νικολιάς - Φερφελής.

Να νικήσει τον Πανιώνιο και να μειώσει στους τρεις βαθμούς τη διαφορά του από την 5η θέση φιλοδοξεί ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα της Ηπείρου αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (21/3, 19.30) τους "κυανέρυθρους" και εκτός πλάνων είναι διεθνής Σλοβένος Αντράζ Στρούνα, ο οποίος έχει κληθεί στην Εθνική ομάδα της χώρας του για τα φιλικά με Σκόπια και Ιρλανδία στις 23 και 28 Μαρτίου, αντίστοιχα.

Ο Αλβανός Άντι Λίλα, από την άλλη, είναι διαθέσιμος, καθώς θα συμπεριληφθεί μετά το ματς με τον Πανιώνιο στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος. Ο προπονητής Γιάννης Πετράκης άφησε εκτός και τους Κολιοφούκα, Νικολιά, Φερφελή, Μαυροπάνος, Ιωάννου και Μασούρα.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Περιστερίδη, Πασχαλάκη, Ίλιτς, Τσουκαλά, Μιχαήλ, Γιάκο, Τζημόπουλο, Μπέριο, Ακόστα, Ναδάλες, Σκόνδρα, Ηλιάδη, Καρανίκα, Κοζορώνη, Λίλα, Κούτρη, Μανιά, Γαρουφαλιά.

Καρανίκας αντί Στρούνα

Τη θέση του Στρούνα στη θέση του δεξιού μπακ θα πάρει ο Καρανίκας. Κατά τα άλλα κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Περιστερίδης. Αριστερό μπακ ο Ναδάλες, στόπερ οι Μιχαήλ - Τζημόπουλος - Σκόνδρας. Στη μεσαία γραμμή οι Λίλα - Τσουκαλάς, αριστερά ο Ακόστα, δεξιά ο Ίλιτς και στην κορυφή ο Μανιάς.

Photo credits: Action images

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ