ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χωρίς προβλήματα στη Νορβηγία ο ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς προβλήματα στη Νορβηγία ο ΠΑΣ Γιάννινα
ΠΑΣ Γιάννινα, πανηγυρικό ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Ελλάδα με τον Γιάννη Πετράκη να έχει στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Την τελευταία του προπόνηση πριν την αναχώρηση για τη Νορβηγία πραγματοποίησε την Δευτέρα ο ΠΑΣ Γιάννινα και τα ευχάριστα νέα για τον Γιάννη Πετράκη είναι πως έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του και δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις υποομαδικής τακτικής, τελειώματα φάσεων και οικογενειακό δίτερμα. Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι την Τρίτη το βράδυ στις 21:00.

Ενημέρωση για την Νορβηγία

Εν τω μεταξύ οι άνθρωποι της ομάδας του ΠΑΣ εξέδωσαν ανακοίνωση για την ρεβάνς στην Νορβηγία ενημερώνοντας πως θα λειτουργήσει ξεχωριστό εκδοτήριο πριν την έναρξη του αγώνα για να προμηθευτούν οι φίλοι της ομάδας των Ιωαννίνων τα εισιτήρια τους.

Η ενημέρωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 θα ήθελε να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας που θα ταξιδέψουν στη Νορβηγία για τον επαναληπτικό της 21ης Ιουλίου ότι...

την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσει ξεχωριστό εκδοτήριο για τον κόσμο μας στη Θύρα που θα φιλοξενηθούμε. Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι €15 και η διάθεση θα αρχίσει τρεις ώρες πριν την έναρξη. Στον χώρο θα βρίσκεται ο Υπεύθυνος του Τμήματος Διαχείρισης Εισιτηρίων κ. Ανδρέας Πότσης για να διασφαλίσει την εξυπηρέτηση όλων των φιλάθλων μας".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ