ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χωρίς Ακόστα και Βιντάλ ο ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς Ακόστα και Βιντάλ ο ΠΑΣ Γιάννινα
ΠΑΣ Γιάννινα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τον Λεβαδειακό στα Γιάννενα υποδέχεται την Κυριακή (16/10, 18.15) ο ΠΑΣ, ο οποίος θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Ακόστα και Βιντάλ. Επέστρεψε από την τιμωρία του ο Λίλα.

Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα φιλοδοξεί να δώσει ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος υποδέχεται την Κυριακή (16/10, 18.15) τον Λεβαδειακό, στους Ζωσιμάδες. Η ομάδα της Ηπείρου προέρχεται από τη "διπλό" επί της Κέρκυρας, αλλά κόντρα στους Βοιωτούς δεν θα παίξει ο παίκτης που είχε χαρίσει το τρίποντο απέναντι στους Φαίακες.

Ο Ιγκόρ Βιντάλ είναι τραυματίας και δεν μπορεί να αγωνιστεί, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Νοέ Ακόστα. Αντίθετα, επέστρεψε στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη ο Άντι Λίλα ο οποίος δεν αγωνίστηκε στην Κέρκυρα λόγω της κόκκινης κάρτας που είχε δεχθεί στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή η οποία αποτελείται από τους: Περιστερίδη, Πασχαλάκη, Μπέριο, Σκόνδρα, Ναδάλες, Καρανίκα, Λίλα, Κούτρη, Γιάκο, Ζάιρο, Μαμπουλού, Κόντε, Κοζορώνη, Μπουκουβάλα, Δώνη, Τζημόπουλο, Μιχαήλ, Γαρουφαλιά.

Photo credits: Action Images

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ