ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χριστοβασίλης: "Είναι απαίσιος ο Ίβιτς, να τον συμμορφώσει ο ΠΑΟΚ"

Χριστοβασίλης: "Είναι απαίσιος ο Ίβιτς, να τον συμμορφώσει ο ΠΑΟΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, ήταν εκτός εαυτού με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, μετά το τέλος του αγώνα στους Ζωσιμάδες. Ένταση ανάμεσα στον Σκόνδρα και τον Σέρβο τεχνικό.

Μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΠΑΟΚ στους "Ζωσιμάδες", ο πρόεδρος της ομάδας των Ιωαννίνων μίλησε με σκληρές εκφράσεις για τον προπονητή του "Δικεφάλου" Βλάνταν Ίβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σέρβος τεχνικός νωρίτερα στη συνέντευξη Τύπου είχε κάνει καταγγελία εναντίον του, υποστηρίζοντας ότι πήγε στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ και τον έβριζε.

Ο Χριστοβασίλης δήλωσε συγκεκριμένα:

"Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, άσχετα αν εμείς είχαμε σήμερα τις ευκαιρίες. Θα παρακαλέσω την ομάδα του ΠΑΟΚ να συμμορφώσει τον προπονητή της ομάδας, ο οποίος βγήκε και κατηγόρησε τον πρόεδρο πως ευθύνεται εκείνος.

Ακούσαμε τι είπε και στην συνέντευξη Τύπου. Προσπάθησα να μπω στα αποδυτήρια για να του πω γι΄αυτό που είπε... Είναι απαίσιος και δεν είναι σωστό να είναι προπονητής της μεγάλης ομάδας του ΠΑΟΚ.

Τα είπε σε όλη την Ελλάδα, ας μας πει ποιος είναι ο Ίβιτς. Λυπάμαι γι΄αυτήν την μεγάλη ομάδα...", είπε αρχικά και στην κάμερα της ΕΡΤ 3 και στη συνέχεια σε δηλώσεις του σε εκπροσώπους του Τύπου ανέφερε:

"Αυτός ο άνθρωπος δεν γίνεται να είναι προπονητής σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να τον μαζέψει και αυτός επί ένα μήνα λέει στις προπονήσεις "γ@@@τε τον ΠΑΣ και τον Χριστοβασίλη". Έχει καταστρέψει παίκτες του ΠΑΟΚ επειδή έπαιζαν στον ΠΑΣ. Αυτός κατέστρεψε τον Χαρίση".

Όταν ρωτήθηκε για το ποιος έχει την ευθύνη για το γήπεδο απάντησε:

"Το γήπεδο ανήκει στο δημόσιο, στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Αυτή είναι υπεύθυνη για τον αγωνιστικό χώρο. Το καλοκαίρι που πήγαμε να το μεγαλώσουμε ένα μέτρο κόντεψαν να μας βάλουν φυλακή".

ΕΝΤΑΣΗ ΣΚΟΝΔΡΑ - ΙΒΙΤΣ

Εκτός από την ένταση που υπήρχε ανάμεσα στον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργου Χριστοβασίλη και τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, υπήρχαν αντεγκλήσεις του Σέρβου τεχνικού και με τον Απόστολο Σκόνδρα.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ που είναι αδερφός του Γιάννη Σκόνδρα, εκφράστηκε εναντίον του Ίβιτς έξω από τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ και υπήρχε λεκτική διαμάχη μεταξύ τους. Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιάννης Σκόνδρας έχει τεθεί από το ξεκίνημα της σεζόν εκτός ομάδας και προπονείται ατομικό καθώς δεν τον υπολογίζει ο Ίβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι στα Γιάννενα λέγεται ότι η κόντρα Χριστοβασίλη - Ίβιτς που ξέσπασε μετά το σημερινό ματς έχει... προηγούμενο.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι ο Βλάνταν Ίβιτς αναφέρθηκε εναντίον του προέδρου του ΠΑΣ στις δηλώσεις του λόγω της παλαιότερης διαμάχης με τον αδερφό του, Ίλια Ίβιτς. Αυτή υπήρχε όταν ο Σέρβος ήταν μάνατζερ του Τσουκαλά και του Ίλιτς, που αγωνίζονταν στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ίβιτς: "Ντροπή για το γήπεδο, κινδύνευσαν οι παίκτες"
Πασχαλάκης: "Ο ΠΑΟΚ η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας"
"Καθαρός" στο βούρκο ο ΠΑΟΚ, 1-0 τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες
TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ