ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Xριστοβασίλης: "Δεν το περίμενα"

Xριστοβασίλης: "Δεν το περίμενα"
ΠΑΣ Γιάννινα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης παραδέχτηκε μετά το ματς με την Οντ Γκρένλαντ ότι δεν το περίμενε πως η ομάδα του θα επικρατούσε με 3-0. Τι ανέφερε ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα.

Λίγο μετά το ματς με την Οντ Γκρένλαντ, ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, είπε: «Ήταν κάτι που δεν περίμενα να γίνει, αλλά η καρδιά των ποδοσφαιριστών το πέτυχε. Κάναμε μια μικρή προετοιμασία, αλλά φάνηκε σαν να έπαιζαν μήνες και κόντρα σε πιο έτοιμη ομάδα.

Τώρα πια θέλω να πιστεύω ότι θα περάσουμε στην επόμενη φάση. Ο αντίπαλος είχε μεγαλύτερο μπάτζετ αλλά στο γήπεδο φαίνεται ότι δεν παίζει το μπάτζετ αλλά η καρδιά. Έφυγαν βασικοί παίκτες και άργησαν να έρθουν άλλοι, αλλά μέρα με την ημέρα θα μπαίνουν σε ρυθμό. Θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε και άλλο την ομάδα για να έχει περισσότερο βάθος για μια μεγάλη σεζόν.

Φέτος αγωνιστικά δεν κερδίσαμε θέση στην Ευρώπη αλλά εξαργυρώσαμε αυτό που είχαμε κερδίσει πριν 2 χρόνια. Ήταν άσχημο για τον Πανιώνιο, αλλά καλό για μας. Μάθαμε ότι παίζουμε στην Ευρώπη μια μέρα πριν την κλήρωση. Η μοίρα του προέδρου είναι η ίδια. Χρειάζεται μεγάλο στομάχι. Πριν 5 χρόνια είχα πει για Ευρώπη, τώρα δικαιωθήκαμε. Να πάμε όσο ψηλότερο γίνεται φέτος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ