ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χαρίσης: "Περιμένω κι εγώ τα ευχάριστα..."

Χαρίσης: "Περιμένω κι εγώ τα ευχάριστα..."
INTIME SPORTS

Μπορεί στο παιχνίδι της Κυριακής να βρέθηκε στην Τούμπα ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ, ωστόσο, όλα δείχνουν ότι σε λίγους μήνες ο Χάρης Χαρίσης θα αφήσει τα μπλε του ΠΑΣ για να φορέσει τα ασπρόμαυρα.

Ο μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το τέλος του αγώνα με τον "Δικέφαλο" μίλησε για την επικείμενη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και όσα πρέπει να κάνει η ομάδα του για να βγει 5η στην κανονική διάρκεια.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για εκείνον και την φημολογούμενη συμφωνία μαζί του: "Αναμένουμε και εμείς τα ευχάριστα. Στην παρούσα φάση περιμένω τις εξελίξεις για το καλοκαίρι. Χαίρομαι γιατί ο κόσμος με χειροκρότησε. Συμπαθώ τον κόσμο όπως και την ομάδα του ΠΑΟΚ"

Για όσα έγραψε στο Instagram ο γιος του Ιβάν Σαββίδη: "Ίσως ξέρει κάτι περισσότερο".

Για το αν σκέφτεται για την ώρα τα ματς του ΠΑΣ Γιάννινα: "Έτσι πρέπει να λειτουργώ. Για τα προσωπικά μου όνειρα θα μιλήσω μετά το καλοκαίρι".

Για την εμφάνισή του στο ματς της Κυριακής: "Θα μπορούσα να δώσω ακόμη περισσότερα. Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία μου στο ματς. Πιστεύω ότι η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Χάσαμε και εμείς ευκαιρίες αλλά και ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε σκοράρει".

Για το ενδεχόμενο η ομάδα του να βγει 5η, αλλά να μην παίξει στα πλέι οφ λόγω μη αδειοδότησής της: "Αυτό είναι ένα θέμα της διοίκησης και όχι δικό μας. Εμείς πρέπει να δίνουμε σε κάθε ματς το 100% των δυνατοτήτων μας".

Για το αν ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την 1ηθέση στα πλέι οφ: "Είναι μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ με καλούς παίκτες. Η έδρα του είναι η δύναμη του. Θεωρώ ότι μπορεί να πάρει την πρώτη θέση στα πλέι οφ".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ