ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Βίντεο και ανάλυση από τον Βαγγέλη Τσιώλη στον ΠΑΣ Γιάννινα

Βίντεο και ανάλυση από τον Βαγγέλη Τσιώλη στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Βαγγέλης Τσιώλης που έχει αναλάβει τον ρόλο του σκάουτερ στον ΠΑΣ Γιάννινα μετά την προπόνηση της Πέμπτης έκανε ανάλυση στο βίντεο στους ποδοσφαιριστές του "Άγιαξ της Ηπείρου" τόσο όσον αφορά την δική τους απόδοση όσο και το πως αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός.

Με μια προπόνηση η οποία διεξήχθη υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες και συνεχή βροχόπτωση συνεχίσθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σάκης Τσιώλης δούλεψε με τους παίκτες του στην τακτική σε οργανωμένη αμυντική συμπεριφορά και αντεπιθέσεις.

Το ευχάριστο για τον προπονητή του ΠΑΣ ήταν πως το παρών έδωσε ο και ο Στρούνα ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της Σλοβενίας και συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα.

Αντίθετα απουσίαζε ο Αλέξης Μιχαήλ, που ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας και ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης, με τις οδηγίες του φυσιοθεραπευτή Φίλιππα Σκόρδου και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί την Παρασκευή.

Ανάλυση του Παναθηναϊκού

Μετά το τέλος της προπόνησης ο σκάουτερ της ομάδας, Βαγγέλης Τσιώλης, πρόβαλε στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό team, βίντεο που είχε ετοιμάσει, πραγματοποιώντας για 45 λεπτά παρουσίαση των θετικών και αρνητικών σημείων του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ.

Εν συνεχεία υπήρξε λεπτομερή ανάλυση του τρόπου ανάπτυξης και των χαρακτηριστικών της ομάδας του Παναθηναϊκού, αλλά και μεμονωμένα κάθε ποδοσφαιριστή του. Ο γιος του προπονητή της ομάδας των Ιωαννίνων έχει αναλάβει να αποκρυπτογραφεί τους επόμενους αντιπάλους της ομάδας του ΠΑΣ κάνοντας τη δουλειά του προπονητή και των παικτών ακόμα πιο εύκολη.

Η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχιστεί με μια προπόνηση την Παρασκευή το πρωί στις 10.30 στο ΠΕΑΚΙ.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ