ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Βελλίδης: "Δεν αρμόζει σε κανέναν αυτή η εικόνα της Εθνικής"

Βελλίδης: "Δεν αρμόζει σε κανέναν αυτή η εικόνα της Εθνικής"
Βελλίδης INTIME SPORTS

Την πεποίθησή του ότι οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας μπορούν να αλλάξουν την εικόνα της εξέφρασε ο Μάρκος Βελλίδης, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο του MVP της 2ης αγωνιστικής της Super League

Ο διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, Μάρκος Βελλίδης, παρέλαβε το βραβείο του MVP της 2ης αγωνιστικής της Super League, για την απόδοσή του στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Μεταξύ άλλων, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας μπορούν να αλλάξουν την εικόνα της μετά την απογοητευτική εικόνα στα προκριματικά του EURO 2016.

"Στο ποδόσφαιρο, αν δεν ”βγει” η δουλειά που κάνεις, υπάρχει κατήφεια, μουρμούρα και γκρίνια. Δεν τα καταφέραμε, είμαστε τελευταίοι στον όμιλό μας, αλλά το κλίμα μπορεί να αντιστραφεί μόνο από εμάς που είμαστε γύρω από την ομάδα, παίκτες και επιτελείο. Δεν αρμόζει σε κανέναν αυτή η εικόνα", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Βελλίδης αφιέρωσε το βραβείο στον προπονητή τερματοφυλάκων του ΠΑΣ, Χρήστο Τσελιόπουλο, ο οποίος έκανε και τη βράβευση: "Έχω κάνει στη ζωή μου τυπικές δηλώσεις, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μιλάω τυπικά, μιλάω για έναν άνθρωπο που συνεργάζομαι μαζί του δυο χρόνια τώρα. Είναι τιμή και χαρά μου που μαθαίνω από αυτόν. Το βραβείο δεν είναι ατομικό. Οπως έχω ξαναπεί, το κατέκτησε όλη η ομάδα. Όλοι συμπαίκτες μου έβαλαν ένα λιθαράκι για τη νίκη», ανέφερε και συνέχισε: «Θέλω επίσης να μιλήσω και για τον κόσμο της ομάδας, γιατί στο ματς με τον ΠΑΟΚ έδωσε πολύ μεγάλο «παρών» και ήταν απολαυστικός επί 90 λεπτά".

Για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ανέφερε: "Είναι σπουδαία ομάδα, με τεράστια ιστορία, βαριά φανέλα, ποιοτικούς παίκτες, νέο προπονητή, ο οποίος θέλει να ”περάσει” το δικό του στιλ. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι σε ό,τι πει ο προπονητής μας, για να πάρουμε κάτι καλό σ' αυτό το ματς".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ