ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Τζημόπουλος: "Να αυξηθεί το πνεύμα νικητή στην ομάδα"

Τζημόπουλος: "Να αυξηθεί το πνεύμα νικητή στην ομάδα"
Τζημόπουλος INTIME SPORTS

Για την κλήση του για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα της Νέας Ζηλανδίας μίλησε με δηλώσεις του στον Τύπο της χώρας ο Θέμης Τζημόπουλος.

Ο Θέμης Τζημόπουλος κλήθηκε και επίσημα στην Εθνική ομάδα της Νέας Ζηλανδίας και παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα nzfootball.co.nz όπου αναφέρθηκε στην κλήση του για πρώτη φορά και στην τιμή που είναι για τον ίδιο να αγωνιστεί με την Νέα Ζηλανδία.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε:

«Κάθε επαγγελματίας παίκτης ονειρεύεται να παίξει σε διεθνή παιχνίδια, έτσι και για μένα είναι τιμή να παίξω για τη Νέα Ζηλανδία. Θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα να παίξω σε υψηλότερο επίπεδο και να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ομάδας».

Ο Τζημόπουλος πληροί τις προϋποθέσεις για την Εθνική λόγω της οικογενειακής του καταγωγής, η οποία συνδέεται με την πρωτεύουσα.

«Οι παππούδες μου ήρθαν στη Νέα Ζηλανδία το 1963 και η μητέρα μου γεννήθηκε στο Ουέλινγκτον το 1964 και έφυγε για την Ελλάδα το 1981. Η γιαγιά μου ζει στο Strathmore και ο θείος μου και η οικογένειά του ζουν στο Seatoun και έχω πολλούς συγγενείς και φίλους στο Ουέλινγκτον. Ο θείος μου και τα ανίψια μου είναι επίσης ποδοσφαιριστές, γι' αυτό και όλοι αγαπάμε αυτό το παιχνίδι».

Στη συνέχεια ο Θέμης Τζημόπουλος αναφέρεται στη συνέντευξή του στην κλήση του από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό:

«Θα έχω μία εβδομάδα να γνωρίσω τον Άντονι Χάντσον και την ομάδα και θα δουλέψω σκληρά για να μάθω για τη νέα τακτική μας και να βοηθήσω να αυξηθεί το πνεύμα νικητή μέσα στην ομάδα, ώστε να μπορούμε να πάρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα».

Η νέα Ζηλανδία θα αντιμετωπίσει τη Νότια Κορέα, την Τετάρτη 1η Απριλίου στο Στάδιο της Σεούλ και ο Τζημόπουλος αναμένεται να φύγει από Ελλάδα μετά το ματς του ΠΑΣ στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, για να γυρίσει για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 5 Απριλίου.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ