ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Τσουκαλάς ο... βιονικός (Νο.2)

Τσουκαλάς ο... βιονικός (Νο.2)
Τσουκαλάς

Εκεί που οι άλλοι σταματούν ο Σταύρος Τσουκαλάς συνεχίζει. Ο 26άχρονος άσος συμπλήρωσε 73 σερί συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα παίζοντας δυο συνεχόμενα χρόνια (VIDEO)!

Τι ματς κι αυτό στα Γιάννενα την Κυριακή. Τέσσερα γκολ, τα τρία από αυτά μέσα σε έξι λεπτά, ενώ η Ξάνθη αν προηγήθηκε στο σκορ δυο φορές, δεν κατάφερε να κερδίσει!

Και οι δυο προπονητές πάντως δήλωσαν ευχαριστημένοι μετά το τέλος του αγώνα, αφού αυτός ο ένας βαθμός κρίνεται υπερπολύτιμος έτσι όπως έτσι ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Ένα ακόμα στοιχείο που μας έκανε εντύπωση στο συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι το γεγονός πως ο Σταύρος Τσουκαλάς με το που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, συνέχισε το απίστευτο σερί που τρέχει εδώ και δυο χρόνια στο πρωτάθλημα!

Τι είναι αυτό το σερί; Μιλάμε για τις συνεχόμενες εμφανίσεις του 26άχρονου άσου με την φανέλα του ΠΑΣ, με τον αριθμό τους να φτάνει πλέον τις 73!

Πάνε δυο χρόνια

Το σερί του Τσουκαλά ξεκίνησε στις 25/8/2012 και τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς (0-0). Από τότε ο Έλληνας άσος έχει αγωνιστεί σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια βασικός!

Στις 25/9/2013 έκανε ένα διάλειμμα, αφού πέρασε ως αλλαγή, στο ματς Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1, συνέχισε να αγωνίζεται στο αρχικό σχήμα μέχρι την Κυριακή που μας πέρασε, όπου μπήκε ξανά ως αλλαγή (και αυτό γιατί ήταν τραυματίας).

Σε αυτά τα 73 παιχνίδια, ο Τσουκαλάς μετρά επτά γκολ και πέντε ασίστ. Καθόλου άσχημα για έναν αμυντικό μέσο.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ