ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Τριετές στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ιγκόρ Βιντάλ

Τριετές στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ιγκόρ Βιντάλ
Βιντάλ

Και επισήμως παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο 20χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, Ιγκόρ Βιντάλ. Υπόγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και υποσχέθηκε να αρπάξει την ευκαιρία που του δόθηκε.

Ο Ιγκόρ Βιντάλ είναι και τυπικά ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα. Το θέμα του 20χρονου Βραζιλιάνου είχε τελειώσει εδώ και μέρες, απλά το Σάββατο (27/8) επσημοποιήθηκε η συνεργασία. Ο αριστεροπόδαρος Λατινοαμερικανός προέρχεται από τη Λοντρίνα, ομάδα που συμμετέχει στη 2η κατηγορία της Βραζιλίας.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας διάρκειας τριών ετών με τον εικοσάχρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Hector Igor Vidal". Ο Βιντάλ ανέφερε: "Με τη βοήθεια του Θεού, θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, τον Προπονητή και τη Διοίκηση του ΠΑΣ για την ευκαιρία που μου έδωσαν και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από την πρώτη μέρα.

Είναι για μένα μεγάλη πρόκληση να αγωνιστώ σε μια ιστορική ομάδα που εδώ και χρόνια πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και φέτος αγωνίστηκε και στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Υπόσχομαι να αρπάξω την ευκαιρία αυτή, να δουλέψω σκληρά για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της νέας μου ομάδας και να βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Υπογράφει στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ιγκόρ Βιντάλ

Πηγή φωτ. sportsioannina

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ