ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Τρέχει για να προλάβει την λίστα της UEFA ο ΠΑΣ

Τρέχει για να προλάβει την λίστα της UEFA ο ΠΑΣ
Πετράκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πρέπει μέχρι την Παρασκευή (8/7) να δηλώσει την λίστα των ποδοσφαιριστών που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα πρώτα ματς του Europa League και για αυτό σπεύδει να ολοκληρώσει κάποιες μεταγραφικές κινήσεις.

Τρέχουν για να προλάβουν στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι άνθρωποι του "Άγιαξ" της Ηπείρου θέλουν τις επόμενες μέρες, μέχρι την Πέμπτη το βράδυ αν είναι δυνατόν αν ολοκληρώσουν δυο-τρεις μεταγραφές προκειμένου εν συνεχεία να τους δηλώσουν στην λίστα της UEFA για τα ματς του Europa League.

Η καταλυτική ημερομηνία για την δήλωση της λίστας είναι την Παρασκευή (8/7) και μόνο μια αλλαγή μπορεί να γίνει μέχρι και μια μέρα πριν την έναρξη του αγώνα. Για αυτό και στον ΠΑΣ θέλουν να ολοκληρώσουν δυο-τρεις κινήσεις με παίκτες που ήταν ήδη σε συζητήσεις και εν συνεχεία να τους δηλώσουν και να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στα ματς του Europa League.

Ένα από τα ονόματα που έχει ακουστεί το τελευταίο διάστημα ως υποψήφιος αντικαταστάτης του Μανιά είναι ο Τόρες ο οποίος είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από την παρουσία του στον Πλατανιά και ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει μείνει ελεύθερος από την Έλτσε.

Εν τω μεταξύ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι την Τρίτη (5/7) το βράδυ ο ΠΑΣ δίνει ένα φιλικό παιχνίδι κόντρα στο ΑΠΟΕΛ σε ένα πολύ δυνατό τεστ για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ