ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Την Τρίτη (28/4) εκδικάζεται η έφεση του ΠΑΣ Γιάννινα

Την Τρίτη (28/4) εκδικάζεται η έφεση του ΠΑΣ Γιάννινα
INTIME SPORTS

Την Τρίτη (28/4) το πρωί θα εκδικαστεί η έφεση που κατέθεσε ο ΠΑΣ Γιάννινα για να εξασφαλίσει την πολυπόθητη αδειοδότηση και να διεκδικήσει την έξοδο του στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Όπως γνωστοποίησε η ΕΠΟ με έγγραφο της που έστειλε στους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα την Τρίτη (28/4) το πρωί θα γίνει η εκδίκαση της έφεσης που κατάθεσε η ομάδα των Ιωαννίνων για να εξασφαλίσει στον δεύτερο βαθμό την πολυπόθητη αδειοδότηση και να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ.

Οι εκπρόσωποι του ΠΑΣ Γιάννινα όπως τόνιζαν αυτό που έμενε ήταν να μπουν στη ρύθμιση των 100 δόσεων και να πάρουν την φορολογική ενημερότητα κάτι που αποφασίστηκε και θα προχωρήσει άμεσα.

Οι Γιαννιώτες είναι αισιόδοξοι πως φέτος θα πάρουν την άδεια καθώς έχουν προχωρήσει όπως υποστηρίζουν σε κάποιες πληρωμές προς τους Ντε Μολ και Ζαϊρί και δεν απειλούνται από αυτόν τον βραχνά.

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι οι Νάκος και Γαρουφαλιάς απουσίασαν από την προπόνηση της Παρασκευής (24/4), η οποία περιελάμβανε υποομαδική επιθετική και αμυντική τακτική και στατικές φάσεις. Εκτός των δύο υπενθυμίζεται πως για το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς δεν υπολογίζεται και ο τιμωρημένος Ακόστα. Η τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο το πρωί στις 10:30.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ