ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Θέλει τον Βέργο ο ΠΑΣ Γιάννινα, προτιμά εξωτερικό

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΒΑΤΕΝΣ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΒΑΤΕΝΣ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στόχος του ΠΑΣ Γιάννινα για την επιθετική γραμμή της ομάδας είναι ο Νίκος Βέργος και η διοίκηση της ομάδας της Ηπείρου φουλάρει για την απόκτησή του. Ο ίδιος προτιμά τη λύση του εξωτερικού.

Επιθετική ενίσχυση ενόψει του νέου πρωταθλήματος αναζητά ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Γιάννης Πετράκης θεωρεί πως αυτό μπορεί να το βρει στο πρόσωπο του Νίκου Βέργου, ο οποίος βρίσκεται ψηλότερα απ' όλους στη λίστα του.

Ο νεαρός επιθετικός δεν υπολογίζεται φέτος από τον Μπέσνικ Χάσι, βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και οι Ηπειρώτες θέλουν κάποιον που θα κάνει τη διαφορά μπροστά. Η εφημερίδα "Sportime" αναφέρει πως ο "Άγιαξ της Ηπείρου" βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για τον ποδοσφαιριστή, όμως η αλήθεια είναι πως η περίπτωσή του δεν είναι τόσο εύκολη.

Βέβαια, η αλήθεια είναι πως προτεραιότητα για τον 21χρονο επιθετικό είναι το εξωτερικό και εκεί θα ψαχτεί, με την Ουγγαρία και την Ελβετία να είναι δυο πιθανοί προορισμοί του. Θυμίζουμε πως τα δύο προηγούμενα χρόνια έπαιξε στην Ισπανία και πέρυσι ήταν στη Β' ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ