ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Τέλος η σεζόν για τον Τζημόπουλο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Eurokinissi Sports / Motion Team)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Eurokinissi Sports / Motion Team) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε πως ο Θέμης Τζημόπουλος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση αρθροσκοπικής αποκατάστασης ρήξης έσω μηνίσκου και θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες.

Άσχημα μαντάτα για τον Γιάννη Πετράκη ενόψει της ολοκλήρωσης της σεζόν, καθώς ο Θέμης Τζημόπουλος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση αρθροσκοπικής αποκατάστασης ρήξης έσω μηνίσκου και θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει πως η σεζόν ολοκληρώνεται για τον έμπειρο μεσοαμυντικό του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού το πρωτάθλημα τελειώνει στις 30 Απριλίου. Ο 31χρονος άσος μέτρησε τρία γκολ και μία ασίστ σε 27 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις, αποτελώντας έναν εκ των πρωταγωνιστών του ΠΑΣ τη φετινή σεζόν.

Η ανακοίνωση:

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η προπόνηση της ομάδας μας, με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν χθές στη Βέροια να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποφόρτισης.

Για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα περιλάμβανε αγωνιστικά παιχνίδια σε περιορισμένους χώρους. Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση αύριο στις 11:00.

* Ο Θέμης Τζημόπουλος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση αρθροσκοπικής αποκατάστασης ρήξης έσω μηνίσκου χθες από τον γιατρό της ομάδας κ. Σταύρο Ριστάνη και τον Δ/ντη Ορθοπαιδικής του Metropolitan κ. Τάσο Τόκη. Η επάνοδος του υπολογίζεται σε τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ