ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Τέλος από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Κοζορώνης

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Κοζορώνης MOTIONTEAM

Ο Βαλάντης Κοζορώνης αποτελεί παρελθόν για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 25χρονος μέσος κίνησε τις νομικές διαδικασίες για να μείνει ελεύθερος από την ομάδα της Ηπείρου και είναι θέμα χρόνου να λυθεί το συμβόλαιό του.

Η θητεία του Βαλάντη Κοζορώνη στον ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώνεται. Ύστερα από 2,5 χρόνια στην ομάδα της Ηπείρου ο 25χρονος αναμένεται να μείνει ελεύθερος, έχοντας κινήσει τις νομικές διαδικασίες γι' αυτό. Έτσι, η αναμέτρηση με τον Άρη στο Κύπελλο ήταν η τελευταία του στον σύλλογο των Ιωαννίνων.

Συνολικά κατέγραψε 72 συμμετοχές με τον ΠΑΣ, οι 11 εκ των οποίων ήταν εφετινές (8 στη Super League, 3 στο Κύπελλο). Ο Κοζορώνης έπαιξε από το 2012 μέχρι το 2015 στον Εργοτέλη, από τον οποίο έφυγε για να υπογράψει στα Γιάννινα το καλοκαίρι του 2015. Μέσα στις επόμενες μέρες ο Ηρακλειώτης ποδοσφαιριστής θα μείνει ελεύθερος και θα αναζητήσει αλλού τη συνέχιση της καριέρας του.

Χωρίς Ροντρίγκες, Χαλκιαδάκη

Την Κυριακή (3/12, 17/15) ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΛ και εκτός φυσικά από τον Κοζορώνη, ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει στον Ροντρίγκες που έχει υποστεί κάκωση έσω πλαγίου και στον Χαλκιαδάκη, ο οποίος έχει τράβηγμα στο υποκνιμίδιο.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής παίκτες: Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Ναδάλες, Αποστολόπουλος, Κόντε, Σολτάνι, Μανθάτης, Ζαχαρός, Μπετρά, Βιδάλ, Γιάκος, Μπέριος, Μιχαήλ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι 10ς ύστερα από 12 αγωνιστικές και έχει 15 βαθμούς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ