ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Στόχος η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα στον ΠΑΣ

Στόχος η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα στον ΠΑΣ
ΠΑΣ Γιάννινα, πανηγυρικό ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό με τον Γιάννη Πετράκη να μην αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και να παίρνει μαζί του στην αποστολή 20 παίκτες.

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε την Κυριακή το μεσημέρι ο ΠΑΣ Γιάννινα την προετοιμασία του για το ματς της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό.

Ο Γιάννης Πετράκης μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του καθώς δεν υπάρχουν ούτε προβλήματα τραυματισμών αλλά ούτε και τιμωρίες. Ο έμπειρος τεχνικός επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές με την αποστολή να αποτελείται από τους Ακόστα, Κόντε, Ζάιρο, Λίλα, Μαμπούλου, Βιδάλ, Γαρουφαλιά, Γιάκο, Δώνη, Καρανίκα, Κοζορώνη, Κούτρη, Μιχαήλ, Μπέριο, Πασχαλάκη, Περιστερίδη, Μπουκουβάλα, Ναδάλες, Σκόνδρα και Τζημόπουλο. Εκτός αποστολής σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή άφησε τον Νικολιά.

Το ζητούμενο για την ομάδα των Ιωαννίνων είναι η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τον Ηρακλή και φυσικά ο Γιάννης Πετράκης όλες τις προηγούμενες μέρες έδινε συγκεκριμένες οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ τον Ολυμπιακό.

Στην προπόνηση της Κυριακής οι παίκτες του ΠΑΣ μετά το αρχικό ζέσταμα έκαναν έναν αγώνα σε συνδυασμό με ασκήσεις αντίδρασης και ταχύτητες ακολούθησαν.

Πλήθος κόσμου την Δευτέρα στο γήπεδο

Σε ότι έχει να κάνει με την παρουσία του κόσμου του ΠΑΣ στο γήπεδο τις προηγούμενες μέρες υπήρξε αρκετή κινητικότητα στα εισιτήρια και αρκετός κόσμος αναμένεται να στηρίξει την ομάδα του Γιάννη Πετράκη. Φυσικά εισιτήρια θα πωλούνται και την Δευτέρα από τα εκδοτήρια του γηπέδου και μέχρι την ώρα έναρξης του ματς.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ