ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Στον ΠΑΣ Γιάννινα για τρία χρόνια ακόμα ο Γαρουφαλιάς

Στον ΠΑΣ Γιάννινα για τρία χρόνια ακόμα ο Γαρουφαλιάς

Ο 22χρονος αμυντικός του ΠΑΣ, Ηρακλής Γαρουφαλιάς, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα των Ιωαννίνων το οποίο θα λήξει το καλοκαίρι του 2018.

Σε μια ακόμη ανανέωση, αυτή τη φορά ενός νεαρού ποδοσφαιριστή, προχώρησε ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ο 22χρονος Ηρακλής Γαρουφαλιάς υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και αμέσως μετά δήλωσε χαρούμενος και περήφανος τονίζοντας ότι θέλει να δικαιώσει όσους τον πίστεψαν.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"H ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του ποδοσφαιριστή ΗΡΑΚΛΗ ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ μέχρι 30.06.2018.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς δήλωσε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για άλλα 3 χρόνια. Από την αρχή είχα τεράστια όρεξη και επιθυμία να δουλέψω και να βοηθήσω την ομάδα όσο πιο πολύ μπορούσα. Δυστυχώς, λόγω του τραυματισμού μου δεν πρόλαβα να δείξω στο γήπεδο όλα όσα ήθελα.

Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τόσο για την στήριξη στον τραυματισμό που είχα, όσο και για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη, τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Νιαρχάκο, τους Προπονητές μου κυρίους Πετράκη, Γεωργουλόπουλο, Αλεξίου και Τσελιόπουλο και τον εκπρόσωπό μου κ. Κοκορόγιαννη.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας κ. Σκόρδο που φροντίζει για την επάνοδο μου στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και τους υπέροχους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι ακόμα και στα δύσκολα μου συμπαραστάθηκαν. Τους ευχαριστώ και από την πλευρά μου υπόσχομαι πως θα γυρίσω ακόμη πιο δυνατός και πιο ορεξάτος ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της και να δικαιώσω όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν."

Κοκορόγιαννης: Ο Γαρουφαλιάς έχει όλα τα στοιχεία για αξιόλογη καριέρα

Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Κίμωνας Κοκορόγιαννης, ανέφερε: ''Ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς είναι ένας ακόμα σημαντικός κρίκος στην αλυσίδα που αποτελείται απο νεαρούς παίχτες που αναλαμβάνω σε μικρή ηλικία και πιστεύοντας πολύ στις δυνατότητες τους, τους καθοδηγώ με ζήλο για την περαιτέρω εξέλιξη της καριέρας τους.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ο παίχτης έμεινε στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς στην ομάδα τον γνωρίζουν πολύ καλά πλέον και ξέρουν τις δυνατότητές του. Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε πως ειδικά τα τελευταία 5 χρόνια, οι παίχτες που ξεχώρισαν στα Γιάννενα, ήταν πάντα περιζήτητοι και αποκτούσαν ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία -μυαλό, σωματικά προσόντα, τεχνική, δύναμη, ταχύτητα, ευσυνειδησία, θέληση κ.λ.π.- που χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής ώστε να κάνει αξιόλογη καριέρα και είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσει τα μέγιστα ώστε να πραγματοποιήσει ο ΠΑΣ πορείες ανάλογες ή και καλύτερες από την φετινή. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και είμαι σίγουρος πως θα μας δικαιώσει''.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ