ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Στο μηδέν με την ΑΕΛ

Στο μηδέν με την ΑΕΛ
ΠΑΣ Γιάννινα INTIME SPORTS

Φιλικό με την ΑΕΛ έδωσε την Κυριακή (23/11) στα Γιάννινα ο ΠΑΣ, μένοντας στο 0-0. Έχασαν πέναλτι στο 68' οι γηπεδούχοι με τον Ίλιτς, δύο δοκάρια οι ''βυσσινί'' με Ντερνίς και Σουάνη.

Μέτριο ματς στους Ζωσιμάδες ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛ, σε φιλικό που δόθηκε την Κυριακή (23/11) το μεσημέρι. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και έχασαν την πιο σημαντική ευκαιρία στο 68', όταν ο Ίλιτς αστόχησε από την άσπρη βούλα (ο Τσεμπερίδης είχε ανατρέψει τον Λίλα).

Η καλύτερη φάση για την ΑΕΛ αυτή του 32', κατά την οποία η εκτέλεση φάουλ του Ντερνίς σταμάτησε στο δοκάρι. Στην επαναφορά ο Σουάνης έκανε το σουτ, όμως και αυτός την έστειλε εκ νέου στο δοκάρι. Στις καθυστερήσεις ο Βελλίδης έδιωξε σωτήρια με το δεχί χέρι, το πλασέ του Μπλέντι, που είχε βγει σε θέση τετ α τετ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Σωτηρίου, Στρούνα, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα, Τσουκαλάς, Ηλιάδης, Ακόστα, Μανιάς, Ίλιτς. Έπαιξαν και οι: Βελλίδης, Χαρίσης, Γιάκος, Σαπαλίδης.

Λάρισα (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κουρτεσιώτης, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Τζούνιορ, Πινδώνης, Πέρικο, Σουάνης, Μπίλα, Στεφανίδης. Έπαιξαν και οι: Ντερνίς, Αθανασόπουλος, Μελλισάς, Νεμπεγλέρας, Τσιλιγκίρης, Αναστασάκος, Μπλέντι, Κοντοδήμος, Καρανίκας, Τσεμπερίδης.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ