ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Στο... πλευρό του Χριστοβασίλη ο Ντελισάντι

Στο... πλευρό του Χριστοβασίλη ο Ντελισάντι
Ντελισάντι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιταλός ατζέντης Λορέντζο Ντελισάντι θα έχει λόγο στις μεταγραφές του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Γιώργος Χριστοβασίλης του έχει δώσει το "ok" να τον βοηθήσει στις κινήσεις ενίσχυσης. Δεν αργεί να βρει ομάδα ο Ηλιάδης.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έχει εξασφαλίσει άδεια, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, οπότε έχει το δικαίωμα να κάνει όσες μεταγραφές θέλει ανεξαρτήτως ηλικίας. Ο άνθρωπος που θα έχει λόγο στις κινήσεις ενίσχυσης είναι ο Ιταλός μάνατζερ, Λορέντζο Ντελισάντι (δεξιά στη φωτ.), τον οποίο δείχνει να εμπιστεύεται ο ιδιοκτήτης Γιώργος Χριστοβασίλης.

Ο Ντελισάντι έχει συνεργαστεί κατά το παρελθόν με αρκετές ελληνικές ομάδες, είναι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και θα εκτελεί άτυπα χρέη συμβούλου σε μεταγραφικό επίπεδο, ενώ είναι βέβαιο ότι θα προτείνει παίκτες στην ομάδα της Ηπείρου. Ένας από αυτούς είναι ο 17χρονος Σέρβος επιθετικός, Ένες Ντόλοβατς, που προέρχεται από τη Νόβι Παζάρ.

Είπε "όχι" ο Ηλιάδης, που βρίσκει ομάδα

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Αντώνης Ηλιάδης, απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης που του κατατέθηκε, αλλά δεν είναι μακριά από το να βρει νέα ομάδα. Ο 23χρονος έπαιξε σε 21 ματς και η νέα σεζόν θα τον βρει σε νέο σύλλογο της Super League.

Photo credits: Action images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ