ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Στο μικροσκόπιο του Πετράκη ο Χοτζάι στον ΠΑΣ Γιάννινα

Στο μικροσκόπιο του Πετράκη ο Χοτζάι στον ΠΑΣ Γιάννινα
Πετράκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αλβανός επιθετικός Αρντίτ Χοτζάι μετέχει στις προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα τις τελευταίες μέρες με τον Γιάννη Πετράκη να αποφασίζει για το μέλλον του 22χρονου ποδοσφαιριστή.

Ένα νέο πρόσωπο μετέχει στις προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα τις τελευταίες μέρες σύμφωνα με όσα αναφέρουν και οι τοπικές ιστοσελίδες των Ιωαννίνων. Ο λόγος για τον 22χρονο Αλβανό επιθετικό Αρντίτ Χοτζάι ο οποίος θα περάσει από το μικροσκόπιο του Γιάννη Πετράκη τις επόμενες μέρες.

Ο Χοτζάι είναι γεννημένος στις 20/7/1994 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Φλαμουρτάρι στην οποία μάλιστα έγινε επαγγελματίας το 2012. Στη συνέχεια μεταπήδησε τη σεζόν 2013-2014 στην Χειμάρρα και είχε 12 συμμετοχές χωρίς όμως να σκοράρει. Τα τελευταία δύο χρόνια ο Αρντίτ Χοτζάι αγωνίζεται στην FK Bilys Ballsh με την οποία έχει σημειώσει 12 γκολ σε 56 συμμετοχές στο αλβανικό πρωτάθλημα.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής θα βρεθεί στις προπονήσεις του ΠΑΣ όλη την εβδομάδα και εν συνεχεία ο έμπειρος τεχνικός θα πάρει την απόφαση του για το αν θα ανάψει το "πράσινο φως" για την απόκτηση του.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ