ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Στο γυμναστήριο λόγω του καιρού

Στο γυμναστήριο λόγω του καιρού

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν στους παίκτες της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα να προπονηθούν στο γήπεδο και ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Η προπόνηση της Παρασκευής για την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποιήθηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε όλη την Βόρεια Ελλάδα στο κλειστό γυμναστήριο και περιελάμβανε ασκήσεις γενικής ενδυνάμωσης και ταχυδύναμης.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές του "Άγιας της Ηπείρου" ήταν παρόντες εκτός του τραυματία Ηρακλή Γαρουφαλιά ο οποίος συνεχίζει τη θεραπεία του.

Η προπόνηση του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παραλίμνιου Ψυχαγωγικού Πάρκου Ιωαννίνων ODEON και το ευχάριστο για τον Γιάννη Πετράκη είναι πως η ομάδα του δεν αγωνίζεται αυτή την αγωνιστική.

Κλήση στην Εθνική και γιαStruna

Μαζί με την κλήση του Τζημόπουλου στα γραφεία της ομάδας των Ιωαννίνων έφτασε και η κλήση του διεθνή Σλοβένου αμυντικού Αντράς Στρούνα για το παιχνίδι της Εθνικής Σλοβενίας κόντρα στο Σαν Μαρίνο για τα προκριματικά του EURO την Παρασκευή 27 Μαρτίου στη Λιουμπλιάνα, καθώς και για το διεθνές φιλικό με το Κατάρ στη Ντόχα στις 30 Μαρτίου.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ