ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Στο Φάληρο η Οσμάνλισπορ για Μαυροπάνο, Λίλα

Στο Φάληρο η Οσμάνλισπορ για Μαυροπάνο, Λίλα

Στην Αθήνα για να παρακολουθήσει το Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα θα βρίσκεται το μέλος του προπονητικού επιτελείου της Οσμάνλισπορ, Ερκάν Μπουζ. Σκοπός του να δει τους Λίλα - Μαυροπάνο που προτάθηκαν.

Άντι Λίλα και Κώστας Μαυροπάνος έχουν προταθεί εδώ και μερικές μέρες στην Οσμάνλισπορ. Για τον λόγο αυτόν ο Ερκάν Μπουζ, μέλος του προπονητικού επιτελείου της τουρκικής ομάδας, θα βρίσκεται στη χώρα μας την Κυριακή (17/12), προκειμένου να τους παρακολουθήσει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που θα γίνει στο Φάληρο.

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός Μαυροπάνος έχει παίξει εφέτος σε 14 ματς και έχει βάλει 3 γκολ, ενώ ο Αλβανός αμυντικός μέσος Λίλα έχει καταγράψει 13 συμμετοχές. Για τον πρώτο, βέβαια, ενδιαφέρον έχει εκφράσει ο Ολυμπιακός, ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του.

Όπως και να 'χει, ο Μπουζ θα είναι στο φαληρικό γήπεδο για να δει και τους δύο από κοντά και ακολούθως θα βγάλει τα συμπεράσματά του. Ο Τούρκος coach είναι αδερφός του πρώτου προπονητή της Οσμάνλισπορ, Ίρφαν Μπουζ. Ο συγκεκριμένος σύλλογος είναι στην14η θέση του πρωταθλήματος ύστερα από 15 ματς.

Είναι η ομάδα με την οποία τέθηκε πέρυσι αντιμέτωπος ο Ολυμπιακός στο Europa League.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ