ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Στην Ταραγόνα ο Ντουμίτρου που ήθελε ο ΠΑΣ

Στην Ταραγόνα ο Ντουμίτρου που ήθελε ο ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήθελε τον Νικολάο Ντουμίτρου με τη μορφή δανεισμού για ενάμιση χρόνο από την Αλκορκόν, αλλά ο 26χρονος Ιταλός παρέμεινε στην Ισπανία και πουλήθηκε στην Ταραγόνα.

Το Sport24.gr σας ενημέρωσε το βράδυ της Τετάρτης (10/1) για την πρόθεση του ΠΑΣ Γιάννινα να ντύσει στα "κυανόλευκα" τον 26χρονο Ιταλό επιθετικό, Νικολάο Ντουμίτρου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ομάδα των Ιωαννίνων επιδίωξε να φέρει στην Ελλάδα τον ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού διάρκειας ενάμιση έτους.

Αυτό δεν έγινε αποδεκτό από την Αλκορκόν, η οποία την Πέμπτη (11/1) συμφώνησε με την Ταραγόνα στην πώληση του ποδοσφαιριστή έναντι του ποσού των 150.000 ευρώ.

Ο 26χρονος (γεννημένος στις 22 Οκτωβρίου 1991) γεννήθηκε στη Σουηδία, αλλά έχει την ιταλική υπηκοότητα. Έχει παίξει, μάλιστα, στην Κ20 της "σκουάντρα ατζούρα". Τη σεζόν 2014-2015 έπαιξε στη Βέροια, με την οποία σε 30 ματς έβαλε 8 γκολ, έχοντας και 5 ασίστ.

Την τρέχουσα σεζόν στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, έχει 13 συμμετοχές και 3 γκολ με την Αλκορκόν. Παλαιότερα έπαιξε στη Serie B με την Έμπολι, την Τερνάνα, την Τσιταντέλα, τη Ρετζίνα και τη Λατίνα, στη Serie A και στο Europa League με τη Νάπολι.Έχει περάσει και από τη Νότιγχαμ Φόρεστ τη σεζόν 2016-2017, καταγράφοντας 12 εμφανίσεις (είχε και 1 γκολ).

Photo credits: gimnasticdetarragona.cat

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ