ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Στη Βέρντερ μέσω Άρσεναλ ο Μαυροπάνος!

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο 20χρονος Κώστας Μαυροπάνος βρίσκεται στο Λονδίνο και ετοιμάζεται να υπογράψει στην Άρσεναλ με ποσό που ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ, ενώ αναμένεται να δοθεί δανεικός στη Βέρντερ Βρέμης, η οποία τον τσεκάρει εδώ και καιρό.

Μετεγγραφική βόμβα είναι προ των πυλών, αφού ο Κώστας Μαυροπάνος είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στο Λονδίνο και διαπραγματεύεται τη μετακίνησή του στην Άρσεναλ με ποσό που ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης, είχε ως προτεραιότητα να δώσει τον παίκτη σε ομάδα εκτός Ελλάδας, με τον Ολυμπιακό να περιμένει στη γωνία, αφού θα τον έκανε δικό του, αν δεν προέκυπτε κάτι από το εξωτερικό.

Όλα δείχνουν ότι ο 20χρονος Μαυροπάνος (γεννημένος στις 11 Δεκεμβρίου 1997) θα υπογράψει στους "κανονιέρηδες", αλλά δεν αναμένεται να μείνει στο ρόστερ της ομάδας του Αρσέν Βενγκέρ και θα δοθεί δανεικός. Η ομάδα που τον θέλει και είναι έτοιμη να τον πάρει, είναι η Βέρντερ Βρέμης, η οποία τον τσεκάρει εδώ και καιρό.

Ο Μαυροπάνος, μαζί με τον γιο του Χριστοβασίλη και τον δικηγόρο του ΠΑΣ έχει ταξιδέψει στο Νησί από την Πρωτοχρονιά και χθες (2/1) το ιατρικό τιμ της Άρσεναλ πέρασε τον παίκτη από ιατρικές εξετάσεις. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν...

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ