ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Στάθηκε άτυχος ο Περιστερίδης στον ΠΑΣ

Στάθηκε άτυχος ο Περιστερίδης στον ΠΑΣ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Περιστερίδης υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του αριστερού του χεριού και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ενάμιση μήνα.

Με ένα απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ο γκολκίπερ της ομάδας, Κώστας Περιστερίδης, στάθηκε άτυχος και υπέστη κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του αριστερού του χεριού. Αυτό σημαίνει πως θα χάσει όλο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας καθώς και τα Ευρωπαϊκά ματς της ομάδας των Ιωαννίνων.

Ο χρόνος αποθεραπείας του υπολογίζεται σε ένα με ενάμιση μήνα και αυτό δημιουργεί έναν πονοκέφαλο στον Γιάννη Πετράκη με το ξεκίνημα της σεζόν.

Οι παίκτες του "Άγιαξ της Ηπείρου" προπονήθηκαν κανονικά και την Τετάρτη (22/6) ενώ την Πέμπτη θα υπάρξει ρεπό καθώς την Παρασκευή θα μεταβούν στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το δελτίο Τύπου της προπόνησης ανέφερε:

"Το πρωί η ομάδα δούλεψε για άλλη μια φορά πάνω στη δύναμη, την ιδιοδεκτικότητα και την αερόβια ικανότητα ενώ το απόγευμα το πρόγραμμα περιλάμβανε οικογενειακό δίτερμα στους "Ζωσιμάδες".

Απών από την προπόνηση ήταν ο Κώστας Περιστερίδης, ο οποίος έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα του μικρού δαχτύλου αριστερής άκρας χειρός. Ο χρόνος αποθεραπείας υπολογίζεται στις 4 έως 6 εβδομάδες".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ