ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

"Σίγησε" ο Κόντε, δεν νικά ο ΠΑΣ Γιάννινα

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Κόντε EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Κόντε δεν σκοράρει και ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν μπορεί να νικήσει. Ο Ισπανός επιθετικός συμπλήρωσε επτά ματς δίχως να βάλει γκολ στη Super League και η ομάδα της Ηπείρου μετρά τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Η τελευταία φορά που σκόραρε στο πρωτάθλημα ο Πέδρο Κόντε ήταν στις 18 Φεβρουαρίου, στο εκτός έδρας 3-0 του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Πλατανιά. Από τότε ο Ισπανός επιθετικός δεν έχει μπορέσει να βρει δίχτυα και έχει μείνει στα 13 γκολ.

Όσο δεν βάζει γκολ ο 30χρονος, ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν μπορεί να νικήσει. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτά τα επτά παιχνίδια "αφλογιστίας", οι Ηπειρώτες δεν έχουν νικήσει. Έχουν ηττηθεί από Παναιτωλικό, Απόλλωνα Σμύρνης, Ξάνθη και Λαμία, ενώ έχουν αναδειχθεί ισόπαλοι με Λεβαδειακό, Κέρκυρα και ΑΕΛ.

Αυτή τη στιγμή ο Κόντε έχει ακριβώς την ίδια επίδοση με την περσινή σε επίπεδο πρωταθλήματος. Δηλαδή 13 γκολ σε 25 ματς και ενώ απομένει μία αγωνιστική, η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Με τα έξι γκολ στο κύπελλο, βέβαια, βρίσκεται στα 19 τέρματα σε 30 ματς (ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν με 14 γκολ σε 30 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο).

Ο Κόντε είναι αυτή τη στιγμή ο τρίτος σκόρερ στη Super League, πίσω από τους Ανσαριφάρντ και Πρίγιοβιτς που έχουν βάλει 17 γκολ. Είναι, δηλαδή, στο -4, και ενώ δεν έχει σκοράρει για επτά διαδοχικές αγωνιστικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έμεινε στη Super League με σούπερ Πίτι η Λαμία
Πετράκης: "Καθοριστικό το απίθανο γκολ του Πίτι"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ