ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Σε συζητήσεις και με Λουίζ Ενρίκε ο ΠΑΣ Γιάννινα

Σε συζητήσεις και με Λουίζ Ενρίκε ο ΠΑΣ Γιάννινα
Λουίζ Ενρίκε Αντρεάτσι Γκρεγκάτι

Ο Λουίζ Ενρίκε Αντρεάτσι Γκρεγκάτι δοκιμάστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, άφησε θετικές εντυπώσεις και η διοίκηση ξεκίνησε συζητήσεις με τον Βραζιλιάνο, ώστε να αποκτηθεί. Από βδομάδα οι εξελίξεις.

Την προηγούμενη Τετάρτη (19/7) ο Γιάννης Πετράκης δοκίμασε στο Καρπενήσι τον Λουίζ Ενρίκε Αντρεάτσι Γκρεγκάτι, στο περιθώριο του φιλικού παιχνιδιού με τη Λαμία. Ο Βραζιλιάνος μέσος πέρασε στο δεύτερο μέρος και έδειξε καλά στοιχεία.

Η εισήγηση του προπονητή φέρεται να είναι θετική, από τη στιγμή που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση των Ηπειρωτών ξεκίνησε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή, με σκοπό να τον αποκτήσουν. Μέσα στις επόμενες μέρες θα φανεί εάν όλα κυλήσουν ομαλά και πέσουν οι υπογραφές.

Ο 23χρονος χαφ (είναι γεννημένος στις 27/10/1993) με θητεία σε Τροφένσε Κ19 (Πορτογαλία), Bahia (Βραζιλία), Rio Preto (Βραζιλία), Vila Flor SC (Πορτογαλία) και Ντινάμο Δρέσδης Β' (Γερμανία), μέχρι πρότινος ανήκε στην Cascavel CR της Βραζιλίας, από την οποία είχε δοθεί δανεικός στην Araxa (Βραζιλία).

Αν υπογράψει, η βραζιλιάνικη... παροικία αυξάνεται στον ΠΑΣ, αφού υπάρχει ήδη ο Βιδάλ και ο Χαλκιαδάκης (ο οποίος βέβαια έχει ελληνική υπηκοότητα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Για 3 χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μπετρά
Ισόπαλοι ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία με δοκιμές παικτών
TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ