ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Σε απολογία ο Λίλα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Σε απολογία ο Λίλα στον ΠΑΣ Γιάννινα
Λίλα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι ενοχλημένοι με τον Άντι Λίλα, αλλά δεν σκοπεύουν να τοποθετηθούν επισήμως για το βίντεο που διέρρευσε με τον Αλβανό, ο οποίος θα επιστρέψει από την Ιταλία και θα δώσει εξηγήσεις.

H ΠAE ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα βγάλει ανακοίνωση για το θέμα που έχει ξεσπάσει με τον Άντι Λίλα. Ο Αλβανός έκανε απαξιωτικά σχόλια για τον Χριστιανισμό σε διάλογο που είχε με ιμάμη, ο οποίος ανέβασε τη συνομιλία στο διαδίκτυο.

Ο Αλβανός χαφ βρίσκεται στην Ιταλία με την Εθνική του ομάδα και με την επιστροφή του στην πόλη της Ηπείρου θα υπάρξουν εξελίξεις. Το δεδομένο είναι ότι ο 31 ετών μέσος θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για όσα είπε. Το συμβόλαιο του διεθνούς μέσου εκπνέει το καλοκαίρι και αν λάβουμε υπόψιν ότι και κατά το παρελθόν έχει προκαλέσει με τις πράξεις του και έχει φέρει σε δύσκολη θέση την ΠΑΕ, τότε το πιθανότερο σενάριο είναι να μην παραμείνει και τη νέα σεζόν.

Τα αλβανικά ΜΜΕ ασχολήθηκαν με το βίντεο του Λίλα και στα ρεπορτάζ τους επισημαίνουν πως ο Λίλα έχει μπει σε μπελάδες. Τονίζουν ότι οι Έλληνες είναι ευαίσθητοι σε θέματα που αφορούν στη θρησκεία και κάνουν αναφορά και στον Εργκούς Κάτσε, ο οποίος προ ετών είχε φωτογραφηθεί να φορά μπλούζα του UCK. Τότε ο μέσος του ΠΑΟΚ είχε κληθεί σε απολογία.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ