ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ρήξη χιαστού ο Περιστερίδης στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ρήξη χιαστού ο Περιστερίδης στον ΠΑΣ Γιάννινα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε μια ανύποπτη στιγμή στην προπόνηση της Παρασκευής ο Κωνσταντίνος Περιστερίδης τραυματίστηκε στο γόνατο και τα αποτελέσματα έδειξαν το χειρότερο δυνατό σενάριο. Έξι μήνες εκτός ο 26χρονος γκολκίπερ.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά στον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς σε μια από τις τελευταίες προπονήσεις της σεζόν, αυτή της Παρασκευής, ο Κωνσταντίνος Περιστερίδης χτύπησε στο γόνατο και τα αποτελέσματα των εξετάσεων στα οποία υποβλήθηκε ήταν τα χειρότερα δυνατά.

Ο 26χρονος γκολκίπερ υπέστη ρήξη χιαστού και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση η οποία θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους έξι μήνες. Ο Περιστερίδης που ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν έχοντας παρουσία σε 11 παιχνίδια θα υποβληθεί στην διάρκεια της επόμενης εβδομάδας σε αποκατάσταση της ζημιάς και θα αρχίσει άμεσα την αποθεραπεία του.

Υποψήφιος να τον αντικαταστήσει ο Βελλίδης

Στον ΠΑΣ Γιάννινα φυσικά πλέον πρέπει να αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του και ένα από τα πρώτα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αυτό του Μάρκου Βελλίδη. Ο πρώην γκολκίπερ του ΠΑΟΚ ο οποίος έχει περάσει από τον ΠΑΣ από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Θεσσαλονίκης μετέχει στις προπονήσεις της ομάδας των Ιωαννίνων και θα ήταν μια πολύ καλή λύση για τον ΠΑΣ.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ