ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Προσπαθεί για τους "Ζωσιμάδες" ο ΠΑΣ... αλλιώς Περιστέρι

Προσπαθεί για τους "Ζωσιμάδες" ο ΠΑΣ... αλλιώς Περιστέρι
ΠΑΣ Γιάννινα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα θα κάνουν ότι μπορούν αν προκριθούν να αντιμετωπίσουν και την Άλκμααρ στα Ιωάννινα αλλά αν δεν τα καταφέρουν θα δώσουν το ματς στο Περιστέρι και την έδρα του Ατρόμητου.

Ένα βήμα... η καλύτερα ένα 90λεπτο μακριά από την πρόκριση στον 3ο προκριματικό του Europa League βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά τη νίκη του στο πρώτο ματς επί της Οντ με 3-0.

Οπότε είναι λογικό οι άνθρωποι της ομάδας του ΠΑΣ να έχουν στο μυαλό τους από τώρα και τα ματς με την Άλκμααρ και το πρώτο θέμα που... καίει είναι η έδρα του αγώνα.

Οι εκπρόσωποι του συλλόγου των Ιωαννίνων επιθυμούν το παιχνίδι να γίνει στους "Ζωσιμάδες" και θα κάνουν ότι μπορούν για αυτό, ίσως και κάποια νέα έργα προκειμένου η UEFA να δώσει την έγκριση της.

Επειδή όμως στον ΠΑΣ δεν μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα πάρουν το τελικό "ΟΚ" από τη διοργανώτρια αρχή έχουν σκεφτεί ήδη την δεύτερη έδρα την οποία και έχουν δηλώσει στην UEFA και αυτή είναι το γήπεδο του Ατρόμητου στο Περιστέρι.

Στις πρώτες σκέψεις ήταν και η Τούμπα αλλά λόγω των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ και επειδή η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα δώσει σίγουρα δυο παιχνίδι εκεί απορρίφθηκε το συγκεκριμένο γήπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ