ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Προσφυγή κατά της ΕΠΟ από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Προσφυγή κατά της ΕΠΟ από τον ΠΑΣ Γιάννινα
Χριστοβασίλης INTIME SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προσέφυγε στο τακτικό διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ καταθέτοντας προσφυγή για το γεγονός ότι δεν πήρε άδεια από την επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ.

Δυο μήνες σχεδόν μετά την απόρριψη της αδειοδότησης του από την επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάθεσε προσφυγή κατά της ΕΠΟ την Δευτέρα προσφεύγοντας στο διαιτητικό δικαστήριο της Ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Μέσω μιας ένστασης 21 σελίδων αναφέρεται στο ιστορικό της υπόθεσης και στους λόγους με τους οποίους πρέπει να ακυρωθεί η απόφαση της ΕΠΟ για μη αδειοδότηση του ΠΑΣ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 κατέθεσε σήμερα ενώπιον του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟΑίτηση-Προσφυγή κατά της υπ'αρίθμ. 1/28-4-2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων Αδειοδότησης Ομάδων και κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες κείμενο της προσφυγής."

Να τονίσουμε ότι από φέτος δόθηκε η δυνατότητα στις Ελληνικές ομάδες να προσφεύγουν στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ ως τριτοβάθμιο όργανο και να μην σταματάει η εκδίκαση στο δεύτερο και εν συνεχεία να υπάρχει μόνο το CAS.

Περιστερίδης: "Να πάμε ακόμα ψηλότερα τον ΠΑΣ Γιάννινα"

Εν τω μεταξύ την Δευτέρα η ομάδα των Ιωαννίνων ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Περιστερίδη ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πλατανιά. Μια εξέλιξη για την οποία σας είχαμε ενημερώσει εδώ και καιρό.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Κώστα Περιστερίδη διάρκειας ενός έτους. Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο παίχτης δήλωσε τα εξής:

"Χαίρομαι ιδιαίτερα που υπέγραψα στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κι έγινα μέλος μιας ιστορικής ομάδας της Ελλάδας. Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη, τη Διοίκηση και τους προπονητές που με προσέγγισαν να έρθω στην ομάδα κι ευελπιστώ σύντομα να κερδίσω την εμπιστοσύνη τους και μαζί να κάνουμε τον ΠΑΣ να καταφέρει ακόμα περισσότερα πράγματα όπως όλος ο φίλαθλος κόσμος του έχει οραματιστεί. Τέλος εύχομαι να έχουμε μια καλή συνεργασία με τον Μάρκο Βελλίδη και τον Νίκο Κολιοφούκα και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο για να πάμε τον ΠΑΣ ακόμα πιο ψηλά."

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ