ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Προσφυγή από Πατσατζόγλου

Προσφυγή από Πατσατζόγλου
INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Πατσατζόγλου κατέθεσε προσφυγή κατά του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς του οφείλονται χρήματα. Εξαφανισμένος ο 33χρονος αμυντικός, ο Αυγενικού στη θέση του.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ προέκυψε στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Χρήστος Πατσατζόγλου, ο οποίος είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με τους Κρητικούς, έχει εξαφανιστεί από το πρωί του Σαββάτου.

Ο 33χρονος αμυντικός συμμετείχε κανονικά στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής, αλλά το απόγευμα της ίδιας ημέρας έφτασε στα γραφεία του ΠΑΣ μία προσφυγή του ποδοσφαιριστή για μία δόση συμβολαίου, που έχει καθυστερήσει δέκα ημέρες.

Παράλληλα, απουσίασε από την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου και όλα δείχνουν πως έχει μαζέψει τα πράγματά του κι έχει αναχωρήσει για την Αθήνα.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Πατσατζόγλου, ενώ ο προπονητής του, Γιάννης Χριστόπουλος, τον αντικατέστησε στην αποστολή με τον Μιχάλη Αυγενικού.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

" Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Χρήστος Πατσατζόγλου, παρότι είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα με τον ΟΦΗ , αδικαιολόγητα και χωρίς πριν να ενημερώσει κάποιον αρμόδιο , δεν παρουσιάστηκε ως όφειλε στην πρωινή προπόνηση της ομάδας.

Ο Χρήστος Πατσατζόγλου συμμετείχε κανονικά, καθ' όλη την εβδομάδα, σε όλες τις προπονήσεις και υπολογιζόταν στα πλάνα του προπονητή μας για τον σημερινό αγώνα.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 εκφράζει τον έντονο προβληματισμό της για τις όποιες ενέργειες του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έθεσε τον εαυτόν του εκτός ομάδας, λίγες ώρες πριν την έναρξη του σημαντικού για την ομάδα μας αγώνα με τον ΟΦΗ.

Στη θέση του Χρήστου Πατσατζόγλου εκλήθη εσπευσμένα και συμπεριελήφθη στην αποστολή ο Μιχάλης Αυγενικού".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ