ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Προέχουν οι... 100 δόσεις και η ενημερότητα στον ΠΑΣ

Προέχουν οι... 100 δόσεις και η ενημερότητα στον ΠΑΣ
ΠΑΣ Γιάννινα INTIME SPORTS

Η εξασφάλιση ενημερότητας είναι το κύριο μέλημα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Προς την κατεύθυνση αυτή ''τρέχουν'' οι άνθρωποι της ΠΑΕ. Προπόνηση στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν θέλουν να βγάλουν και τη νέα σεζόν δίχως να έχουν εξασφαλίσει ενημερότητα. Εκτιμούν ότι το να καταφέρουν εκ νέου την παραμονή δίχως το δικαίωμα μεταγραφών και ανανεώσεων θα είναι εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση, παρότι φέτος έγινε η υπέρβαση.

Για αυτό, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Χριστοβασίλης και οι συνεργάτες του κάνουν τις ενέργειες που είναι απαραίτητες, ώστε μέσα στην επόμενη εβδομάδα να μπουν στη ρύθμιση των 100 δόσεων (αφορά σε χρέη στην εφορία) και ακολούθως να εξασφαλίσουν ενημερότητα.

Αφού το πετύχουν αυτό, θα επιδιώξουν να κρατήσουν συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα συμβόλαια που εκπνέουν είναι αρκετά, όπως για παράδειγμα των Βελλίδη, Ναδάλες, Μιχαήλ, Ντάσιου, Ακόστα και Σωτηρίου.

* Στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων ODEON προπονήθηκε την Παρασκευή (27/3) η ομάδα λόγω βροχής. Απόντες ήταν οι διεθνείς και ο Γαρουφαλιάς, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμά του.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ