ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πήρε Χέλκβιστ ο ΠΑΣ Γιάννινα

Πήρε Χέλκβιστ ο ΠΑΣ Γιάννινα
Χέλκιστ

Τον 27χρονο Σουηδό επιθετικό, Φίλιπ Χέλκβιστ, απέκτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα, όπως αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Γιώργος Χριστοβασίλης, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου του Σαββάτου (10/2).

Ο Σουηδός επιθετικός Φίλιπ Νίκολα Μπιερν Χέλκβιστ θα συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα προχώρησε στην απόκτηση του 27χρονου σέντερ φορ, ο οποίος είναι γεννημένος στις 12 Μαΐου 1991 και έχει ύψος 1.84. Μέχρι πρότινος ο Σκανδιναβός έπαιζε στην Κάλμαρ, ομάδα της πατρίδας του (9 συμμετοχές, 1 γκολ).

Παλαιότερα έχει παίξει σε Τζουργκάρντεν, Βάσαλουντ, Ασιρίσκα, Νόισταντ (Αυστρία), Βόλφσμπεργκερ (Αυστρία). Με την τελευταία ομάδα έχει παίξει σε προκριματικά Europa League το 2015-2016. Το νέο απόκτημα του ΠΑΣ Γιάννινα έχει παίξει 4 φορές με την Κ21 της Σουηδίας, έχοντας βάλει και ένα γκολ. Τελευταίο του επίσημο παιχνίδι ήταν στις 5 Νοεμβρίου με την Κάλμαρ απέναντι στην Τζουργκάρντεν.

Αυτή είναι η δεύτερη προσθήκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα, έπειτα από εκείνη του Σκοπιανού αριστερού μπακ, Μίτε Τσικάρσκι, με δεδομένο ότι ο Εντελίνο Ιέ που είχε υπογράψει, τελικά αποχώρησε λόγω προβλήματος υγείας που αντιμέτωπισε.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ