ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πήρε Λίλα για Ξάνθη ο Πετράκης

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
Λίλα, ΠΑΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Άντι Λίλα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για την αναμέτρηση του Σαββάτου (1/4, 15.00) με την Ξάνθη, εξέλιξη που δείχνει ότι η διοίκηση έδωσε "άφεση αμαρτιών" στον Αλβανό χαφ. Εκτός οι Μπουκουβάλας - Σκόνδρας.

Από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες προέρχεται στη Super League ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες είχαν μείνει στο 1-1 με την ΑΕΛ, στο 0-0 με τον Παναιτωλικό και στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης. Το Σάββατο (1/4) η ομάδα των Ιωαννίνων αντιμετωπίζει την Ξάνθη στους Ζωσιμάδες για την 26η αγωνιστική.

Ο Γιάννης Πετράκης πήρε στην αποστολή και τον Άντι Λίλα, εξέλιξη που αποδεικνύει ότι η ΠΑΕ δεν θα τιμωρήσει τον Αλβανό για το βίντεο που είχε διαρρεύσει προ ημερών και ενώ είχε μεσολαβήσει την Πέμπτη (30/3) η επίσκεψη του διεθνούς μέσου στον Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμο, για να ζητήσει συγγνώμη.

Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Μπουκουβάλας, ο τραυματίας Σκόνδρας, ο Μαμπουλού που βρίσκεται με άδεια στη χώρα του, αλλά και οι νεαροί Κολιοφούκας και Μασούρας. Η 19άδα που ανακοινώθηκε μετά το πρόγραμμα της Παρασκευής (31/3) έχει ως εξής:

Ακόστα, Κόντε, Γιάκο, Γαρουφαλιά, Κούτρη, Κοζορώνη, Κοροβέση, Λίλα, Μιχαήλ, Μπέριο, Ζάιρο, Πασχαλάκη, Περιστερίδη, Ναδάλες, Βιδάλ, Καρανίκα, Μαυροπάνο, Νικολιά και Τζημόπουλο. Ο ΠΑΣ ύστερα από 25 αγωνιστικές είναι 9ος με 34 βαθμούς, ενώ η Ξάνθη είναι 7η με 40.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ