ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πήρε εξιτήριο ο Κολιοφούκας

Πήρε εξιτήριο ο Κολιοφούκας

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, Νίκος Κολιοφούκας, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του στο φιλικό με τον Τηλυκράτη, καθώς του γύρισε η γλώσσα, πήρε εξιτήριο την Πέμπτη (11/05) απ' το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας

Η φιλική αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Τηλυκράτη το απόγευμα της Τετάρτης (10/05) στιγματίστηκε απ' τον σοβαρό τραυματισμό του τερματοφύλακα των Ηπειρωτών, Νίκου Κολιοφούκα.

Στο 66ο λεπτό του ματς, ο 21χρονος γκολκίπερ έπεσε άτσαλα στο έδαφος με αποτέλεσμα να γυρίσει η γλώσσα του και να χάσει τις αισθήσεις του. Το ασθενοφόρο έφθασε στο γήπεδο με δεκάλεπτη καθυστέρηση, ενώ τις πρώτες βοήθειες στον νεαρό ποδοσφαιριστή παρείχε ο γιατρός του Τηλυκράτη, κ. Κατωπόδης.

Ο Κολιοφούκας είχε συνέλθει όταν αφίχθη το ασθενοφόρο κι όταν ανέκτησε τις αισθήσεις του δεν θυμόταν τίποτα, ούτε είχε καταλάβει τι είχε προηγηθεί. Εν συνεχεία, διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, απ' το οποίο πήρε εξιτήριο την Πέμπτη (11/05), όπως ενημέρωσαν οι Ηπειρώτες.

Στα του αγώνα, ο ΠΑΣ νίκησε με 2-1, με σκόρερ των δύο τερμάτων τον Άντι Λίλα (το ένα με πέναλτυ). Στο ματς έπαιξαν και οι υπό δοκιμή Αλβανοί ποδοσφαιριστές, Τζουλί και Αντιμάντε, καθώς και ένας νεαρός (21 χρονών) επιθετικός, ονόματι Σιφναίος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ