ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Σπουδαία η νίκη, σημαντικότερη η σταθερότητα"

Πετράκης: "Σπουδαία η νίκη, σημαντικότερη η σταθερότητα"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 3-1, αλλά ζήτησε σταθερότητα από τους ποδοσφαιριστές του.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η σεζόν για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος επιβλήθηκε του Αστέρα Τρίπολης με 3-1 στην πρεμιέρα του στη Super League. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιάννης Πετράκης δήλωσε:

Για μας είναι πολύ σημαντικό που καταφέραμε και ξεκινήσαμε τη χρονιά με καλό αποτέλεσμα απέναντι σε μία ομάδα που έχει αλλάξει επίπεδο και μας εκπροσωπεί επάξια στο Europa League. Θα ήθελα να δώσω τις ευχές μου και στο επόμενο παιχνίδι και να συμμετέχει ο Αστέρας στους ομίλους.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές που έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια και δικαιούνταν τη νίκη, όπως και τον κόσμο μας. Το διάστημα που ήμουν εγώ προπονητής ήταν πιο εκδηλωτικός από κάθε άλλη φορά. Ειδικά όταν θα έχουμε κακές στιγμές, όπως όλες οι ομάδες.

Όσον αφορά το παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι από τον Αστέρα. Ο Αστέρας έμεινε σε αυτά που έχει κερδίσει στην Ευρώπη. Αυτό δεν μειώνει τη νίκη μας. Παίξαμε καλά, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις και δεν δεχτήκαμε φάσεις. Ωστόσο, έχουμε 33 αγωνιστικές ακόμα. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε μετρημένοι και σεμνοί. Σπουδαίο ότι κερδίσαμε, αλλά πιο σημαντικό είναι να έχουμε σταθερότητα. Εγώ έχω ξεχάσει το παιχνίδι και από αύριο θα πρέπει να έχουμε ανάλογη εικόνα και στη συνέχεια.

Όσον αφορά τη νίκη με ανατροπή σημείωσε:

"Επειδή στο ποδόσφαιρο δεν έχουμε κάνει συμφωνία ότι θα προηγηθούμε εμείς ή ο αντίπαλος κάποια στιγμή θα φας πρώτος γκολ, κάποια άλλη θα σκοράρεις. Για μας είναι σημαντικό να μάθουμε να διαχειριζόμαστε αυτές τις καταστάσεις. Πίστευα ότι θα μπορούσαμε να ανατρέψουμε την κατάσταση λόγω της εικόνας μας και αυτό το πίστευαν και οι ποδοσφαιριστές."

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ